Πώς να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας!

4aa479193db2a6d253405c33541331b2Ο Σεπτέμβριος αποτελεί μία ιδανική εποχή για ανανέωση, ειδικά σε ότι αφορά στην εμφάνιση μας! Μία νέα εποχή ξεκινά και μπορούμε πολύ εύκολα να αλλάξουμε την εικόνα μας, το ύφος, το στυλ μας! Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών μας λοιπόν αποτελεί μία από τις βασικές κινήσεις που κάνει κάθε γυναίκα προκειμένου να δει τη διαφορά πάνω της. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη έμπνευση και σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για το φετινό φθινόπωρο!
Επιλέγοντας ένα διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά, ίσως να φανείτε νεότερες, και να κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση σας!
Ανεξάρτητα ποιο είναι το φυσικό χρώμα σας, δείτε μερικές φανταστικές λύσεις. Από το πολύ ανοιχτό ξανθό στο γλυκό καφέ, σίγουρα υπάρχει κάποιο που σας ταιριάζει. Ακολουθήστε παρακάτω συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό χρώμα που θα κολακεύει τον χρώμα του δέρματος σας.

Chestnut
Το ανοιχτό καστανό είναι ένα χρώμα που το επιλέγει η πλειοψηφεία των γυναικών, ακόμα και αν είναι φυσικά ανοιχτόχρωμη. Με αυτό μπορείτε να μαλακώστε την “ωρίμανση” της επιδερμίδας σας, γιατί έχει ένα πολύ ζεστό και κολακευτικό χρώμα, αντί να επιλέξετε μία ξανθιά απόχρωση.

Icy- ξανθό χρώμα των μαλλιών
Εάν και τα λευκά ξανθά είναι μία πολύ σκληρή απόχρωση, δεν είναι αρκετά φωτεινά. Για να το τολμήσετε καλό θα είναι να το σκεφτείτε σοβαρά και να ζητήσετε πρώτα την γνώμη κάποιου ειδικού.

Quiff-updo-hairstyleΛευκό ξανθό
Το λευκό ξανθό στα μαλλιά είναι μια νεανική εναλλακτική λύση στο φυσικό γκρι . Σκεφτείτε για παράδειγμα την Helen Mirren και το, όχι κίτρινο αλλά μπεζ και ζεστό μαλλί της.

Dip χρώμα βαφής μαλλιών
Η Dip – βαφή ή « ombre » είναι η τελευταία τάση στη μόδα για να τη δοκιμάσετε. Ιδανικά αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ένα χαλαρό και rock- chic στυλ. Το έχουν υιοθετήσει ακόμα και stars όπως η Ντρου Μπάριμορ, πουτης πάει πολύ!

08-064Highlights
Για την αντίθεση: αναδείξτε τα μαλλιά σας με ανταύγειες αλλά lowlights, δηλαδή να ξεκινάνε από χαμηλά και όχι από την κορυφή του κεφαλιού. Επίσης καλό είναι να έχετε κατά νού ότι στα πιο σκούρα μαλλιά θα συμπληρώσει την λάμψη που τους λείπει αυτή η τεχνική χωρίς να τα κάνει να δείχνουν βαμμένα υπερβολικά.

Το ζεστό χρώμα του χαλκού
Συνδυάζοντας το χρώμα των μαλλιών σας με τον τόνο του δέρματός σας είναι ο απόλυτος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι η επιλογή σας είναι η σωστή και επίσης θα δώσει λάμψη στην επιδερμίδα σας . Αν λοιπόν έχετε αρκετά ανοιτόχρωμη επιδερμίδα, μπορείτε άνετα να τολμήσετε τις χάλκινες αποχρώσεις που κυκλοφορούν!

You may also like