Πώς να αποκτήσετε τα ωραιότερα φρύδια, από την Κατερίνα Σαρμονικά

5e647ee8070dec002f55fca13a1619cfΓια πειθαρχημένα φρύδια κόψετε αφού χτενίσετε όσες τριχούλες εξέχουν με τον εξής τρόπο:
Με το ειδικό χτενάκι ή βουρτσάκι (για φρύδια και βλεφαρίδες) χτενίστε τα φρύδια σας με ανοδική φορά,από κάτω προς τα πάνω κάθετα, πρώτα το πρώτο μισό τμήμα του φρυδιού (δηλαδή από το σημείο της μύτης έως την γωνία-ψηλότερο σημείο του φρυδιού σας). Έπειτα το δεύτερο μισό τμήμα χτενίστε το με αντίθετη κατεύθυνση, προς τα κάτω δηλαδή και κόψετε επίσης όσες τριχούλες περισσεύουν.

Για.. “αμετακίνητα”φρύδια, ψεκάστε το βουρτσάκι με λίγο σπρέι φορμαρίσματος μαλλιών ή gel ή αφρό μαλλιών και χτενίστε αμέσως τα φρύδια σας. Διαφορετικά, μπορείτε να προμηθευτείτε το ειδικό προϊόν για αυτή την περίπτωση, που μοιάζει με διάφανη mascara, και ποτέ ξανά δεν θα ασχοληθείτε με τις..αδέσποτες τριχούλες.

Όμως, για τα αραιά άτονα φρυδια ή εκείνα που έχουν κάποιο κενό, μπορείτε να γεμίσετε, τονίσετε το χρώμα τους χρησιμοποιώντας αντί για το γνωστό μολύβι φρυδιών, σκιά φρυδιών στο χρώμα που σας ταιριάζει ή μια σκιά γενικώς που να είναι ματ. Το αποτέλεσμα είναι έτσι πιο φυσικό και όχι σκληρό και άγριο όπως μπορεί να γίνει με το μολύβι.
37e16f26c3235621db5927949ea949cc

Τέλος, όπως σας έχουμε προτείνει ξανά, εάν δεν βρίσκετε το ειδικό βουρτσάκι που αναφέρουμε παραπάνω, μπορείτε να καθαρίστε και να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι μιας παλιάς mascara που δεν χρησιμοποιείτε πλέον.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Κατερίνα Σαρμονικά μπορείτε να  διαβάσετε εδώ και να κάνετε Like στην σελίδα της στο facebook

You may also like