Πώς να ετοιμαστείτε σε 5 λεπτά…

ready in 5Έτοιμες σε 5′
Η make up artist Μπόμπι Μπράουν, γνωστή και ως «γκουρού» του natural make up, μας υποδεικνύει τις τέσσερις κινήσεις που αρκούν για να δείχνουμε πάντα περιποιημένες:
1. Λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια
2. Λίγο φον ντε τεν σε στικ στα πλαϊνά της μύτης
3. Ένα blush σε κρέμα στα ζυγωματικά
4. Ένα κραγιόν στα χείλη.

Και μερικές συμβουλές από επαγγελματίες για Μακιγιάζ στη στιγμή!
Έχετε αναλογιστεί ποτέ πόσο βιαστικοί είναι οι σταρ κάθε φορά που κάθονται στην καρέκλα του μακιγιάζ; Με τόσες υποχρεώσεις, δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Γι’ αυτό, οι επαγγελματίες που φροντίζουν την εικόνα τους, έχουν γίνει εξπέρ στα «κόλπα» για τέλειο λουκ έτσι ώστε να εξοικονομούν χρόνο και κόπο. Η μακιγιέζ Λόρα Μερσιέ, αγαπημένη του Χόλιγουντ, μοιράζεται μαζί μας τα πιο «γρήγορα» μυστικά της.

•Μία απόχρωση για όλα: Μπορείτε να πετύχετε ένα απλό πρωινό μακιγιάζ με ένα μόνο προϊόν! Απλώστε ένα ροδακινί, ροζ ή κεραμιδί blush με κρεμώδη υφή στα ζυγωματικά και τα χείλη και… είστε έτοιμη.

•Η απόχρωση της ηλιοκαμένης επιδερμίδας: Ανακατέψτε το φον ντε τεν με λίγη ενυδατική κρέμα με χρώμα ή λίγο ζελ αυτομαυρίσματος, απλώστε το στο πρόσωπό σας και θα έχετε στη στιγμή ομοιόμορφο ακτινοβόλο χρώμα.

•Το φον ντε τεν που τα κάνει όλα: Διαλέξτε ένα προϊόν που να κάνει συγχρόνως τη δουλειά του φον ντε τεν, του ορού που καταπολεμά τη γυαλάδα, του τονωτικού που συσφίγγει τους πόρους και του αντηλιακού.

•Οι σκιές ματιών που απλώνονται εύκολα: Προτιμάτε αυτές που έχουν κρεμώδη υφή και απλώστε τις με το δάχτυλο. Είναι πανεύκολο και χαρίζουν ένα απόλυτα φυσικό look.

•Η δύναμη του κραγιόν: Οι σταρ γνωρίζουν καλά πως ένα κραγιόν σε έντονο κόκκινο ή ροζ χρώμα είναι αρκετό για να αναδείξει ένα πρόσωπο. Επιλέγοντας ένα τέτοιο κραγιόν, μπορείτε ακόμη και να παραλείψετε τη μάσκαρα, το φον ντε τεν και το ρουζ. Απλώστε το ταμπονάροντας τα χείλη με τα δάχτυλα. Μείνετε πιστή σε μια πολύ φωτεινή απόχρωση, γιατί οι σκούρες κάνουν πιο έντονα τα σημάδια της κούρασης.

•Express smoky eyes μακιγιάζ: Για να συνεχίσετε με μία απευθείας έξοδο μετά το γραφείο αρκεί λίγο μακιγιάζ στα μάτια.
Χρησιμοποιήστε μια μαύρη ή γκρι σκιά σε μορφή κρέμας (απλώνεται πιο εύκολα) και απλώστε τη με τα δάχτυλα σε όλα τα βλέφαρα, πάνω από αυτήν που φορούσατε το πρωί.

Πηγή: εδώ 

You may also like