Πώς να κερδίσετε χρόνο για ύπνο, το πρωί!

Κερδίστε πολύτιμα λεπτά από την πρωινή σας ρουτίνα ομορφιάς «κόβοντας δρόμο». Θα είστε στο γραφείο στην ώρα σας, ίσως περισσέψει και χρόνος για μια χορταστική κούπα καφέ!

1. Αφήστε το σαμπουάν
Αν τα μαλλιά σας δεν είναι σουπερ-λιπαρά, δεν χρειάζεται να τα λούζετε κάθε μέρα. Τις ενδιάμεσες μέρες, κάντε μια αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι και δώστε της όγκο φουντώνοντας την βάση της. Δώστε λάμψη στις άκρες με ένα ειδικό σπρέι λάμψης. Το ντους θα διαρκέσει πολύ λιγότερο χρόνο και το πιστολάκι θα μείνει στο ντουλάπι.

2. Αφήστε και το facial wash
Τις πολύ δύσκολες μέρες μπορείτε να καταφύγετε στα υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Θα αφαιρέσουν την λιπαρότητα της νύχτας μαζί με την σκόνη ή τα υπολείμματα από το μακιγιάζ της προηγούμενης ημέρας. Επίσης μπορείτε να τα έχετε μαζί σας για ένα φρεσκάρισμα στα ενδιάμεσα της ημέρας.

3. Απλοποίηστε το χτένισμα
Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το κομμωτήριο, ζητείστε ένα κούρεμα που να είναι εύκολο να το φτιάξετε. Το μέτριο μήκος (που δεν φτάνει κάτω από τους ώμους) είναι ευκολότερο γιατί στεγνώνει πιο γρήγορα ενώ είναι τα μαλλιά σας έχουν αρκετό μήκος ώστε να μπορείτε να τα κάνετε αλογοουρά όταν τα χρονικά περιθώρια είναι πραγματικά περιορισμένα.

4. Προϊόντα πολλαπλών χρήσεων
Αφού εσύ είστε κορίτσι για όλες τις δουλειές γιατί να μην είναι έτσι και τα προϊόντα για την ομορφιά σας; Κραγιόν που χρησιμοποιούνται και σαν ρούζ, σαμπουάν και κρέμα μαλλιών μαζί και άλλες τέτοιες «πονηριές» θα σας δώσουν χρόνο και χώρο στα ντουλάπια.

5. Ελάχιστο makeup
Όταν ο χρόνος είναι πραγματικά πιεστικός, θα πρέπει να παραλείψετε μερικά βήματα στο βάψιμο και να κρατήσετε μόνο αυτά που κάνουν πραγματικά την διαφορά. Μια κρέμα ημέρας με χρώμα, δυο-τρεις στρώσεις μάσκαρα και ένα lip gloss με χρώμα μαζί με 2 πινελιές ρουζ θα σας κάνουν να αποκτήσετε στο λεπτό λάμψη υγείας.

6. Χρονοβόρο eyeliner
Το eyeliner θέλει χρόνο για να το βάλετε σωστά. Κάντε ένα εύκολο εφέ με την μάσκαρά σας: βάλτε μπόλικη μάσκαρα στη ρίζα των βλεφαρίδων και δημιούργηστε μια –όσο μπορείτε- ίσια γραμμή με μία μπατονέτα.

7. Στέγνωμα στα γρήγορα
Πρέπει να βάψετε τα νύχια σας, αλλά δεν προλαβαίνετε να στεγνώσουν. Περάστε τα νύχια δύο λεπτές στρώσεις αντί για μια παχιά. Θα στεγνώσουν γρηγορότερα. Άφηστε τα να στεγνώσουν δυο-τρία λεπτά και μετά βούτηξτε τα δάχτυλά σας σε ένα λεκανάκι με παγωμένο νερό. Τα νύχια θα στεγνώσουν σε χρόνο dt.

Πηγή: fe-mail.gr

You may also like