Πώς να μεταμορφώσετε ξύλινα κιβώτια σε χρήσιμα έπιπλα (D.I.Y.)

wooden-crates-furniture-design-ideas09Δεν είναι δύσκολο να βρείτε κιβώτια από ξύλο και να τα μεταμορφώσετε. Είναι ένα από τα πιο όμορφα home decor στυλ που μπορείτε να δημιουργήσετε με τη δική σας πινελιά. Θα είναι φτιαγμένα από ένα νέο και φυσικό υλικό που θα δίνει ένα ρουστίκ ύφος. Βαμμένο σε οποιοδήποτε χρώμα, με ή χωρίς λογότυπα.

΄Ορεξη να έχετε και θα απολαύσετε την διαδικασία!
Είναι πολλά είδη επίπλων που μπορούν να γίνουν από ξύλινα κιβώτια. Τα πιο δημοφιλή είναι τα ράφια της κουζίνας, οι βιβλιοθήκες, οι καρέκλες, αλλά ακόμη και τα κρεβάτια. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να επιλέγουν παλιά «κιβώτια κρασιού». Τα κιβώτια είναι πολύ λειτουργικά και χρήσιμα.
fruit-crate-shoe-bench-collage

Τι σκέφτεστε όταν σας λέω για το τραπέζι του καφέ; Βαρετό! Όχι αυτή τη φορά όμως, επειδή εδώ θα βρείτε κάτι πραγματικά ασυνήθιστο και, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

wooden-crates-furniture-design-ideas02 wooden-crates-furniture-design-ideas05

Αν θέλετε επίσης να βάψετε τα έπιπλα σε διαφορετικό χρώμα όπως τιρκουάζ ή πράσινο, , μπορείτε άνετα να το κάνετε, αλλά μπορείτε επίσης να διατηρήσετε και το φυσικό χρώμα του ξύλου. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεσή σας ή το γενικό ύφος του σπιτιού. Οι φωτογραφίες είναι αρκετά κατατοπιστικές και μπορούν να σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό.

Την περίπτωση της παπουτσοθήκης την ειχατε σκεφτεί;

Την περίπτωση της παπουτσοθήκης την ειχατε σκεφτεί;

 

Κρεβάτι, κομοδίνο, αλλά και βιβλιοθήκη... καθόλου άσχημη ιδέα....

Κρεβάτι, κομοδίνο, αλλά και βιβλιοθήκη… καθόλου άσχημη ιδέα….

 

Coffee table για το σαλόνι, αλλά και για την βεράντα...

Coffee table για το σαλόνι, αλλά και για την βεράντα…

Ξεκινήστε και καλή σας διασκέδαση!!

You may also like