Πώς να σχηματίσετε τα ΤΕΛΕΙΑ φρύδια

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα φρύδια μας, είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Και ίσως αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που έχουμε τόση εμμονή μαζί τους. Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά τα σωστά και όμορφα φρύδια θα κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις. Άλλωστε η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει η Cara, έχει καταστρέψει πολύ κόσμο.

Λίγο πολύ πλέον, οι περισσότερες είμαστε ενημερωμένες ως προς τα προϊόντα που κυκλοφορούν, και πώς να τα γεμίζουμε επιτυχημένα χωρίς να δείχνουν ψεύτικα και αντιαισθητικά. Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε παλέτες που διαθέτουν παραπάνω από μία αποχρώσεις ώστε να μπορείτε να κάνετε αναμείξεις. Το Brow Box της Urban Decay είναι κάτι παραπάνω από μια εξαιρετική επιλογή. Χρησιμοποιήστε την ανοιχτή απόχρωση για να συμπληρώσετε τις αραιές περιοχές των φρυδιών σας, και την πιο σκούρα για να ενισχύσετε το τόξο και να καθορίσετε το κάτω άκρο.

Τα περισσότερα τζελ, τείνουν να ξεραίνουν τα φρύδια μας, και να νιώθουμε σαν να τα έχουμε ψεκάσει με λακ. Η μάσκαρα της NYX είναι η πιο τέλεια και οικονομική που μπορείτε να βρείτε. Εμείς την δοκιμάσαμε και την λατρέψαμε.

Σταματήστε αυτή τη μανία που σας πιάνει με το τσιμπιδάκι των φρυδιών σας. Απομακρυνθείτε λίγο από το μεγεθυντικό φακό και δείτε τα φρύδια σας από μια κάποια απόσταση. Σίγουρα θα αναθεωρήσετε για το πόσες τρίχες πρέπει να αφαιρέσετε. Αν αμφιβάλλετε για το πώς πρέπει να τα αφαιρέσετε, γεμίστε τα με ένα μολύβι και σχηματίστε τα κανονικά. Αφαιρέστε ό,τι περισσεύει από το πλαίσιο. Εναλλακτικά απευθυνθείτε σε κάποια ειδικό, ώστε να τους δώσει το ιδανικό για το πρόσωπό σας, σχήμα και στη συνέχεια εσείς, μπορείτε απλώς να τα διατηρείτε.

 

You may also like