Πώς να φορέσετε τις MAXI φούστες

natalie-full-length-elle-bfas_GAΤο καλοκαίρι είναι μία από τις πιο άνετες εποχές του χρόνου ενδυματολογικά, έχουμε τη δυνατότητα να φοράμε πολύ άνετα ρούχα… Είναι η ζέστη, είναι η εποχή, ο ήλιος , όλα μας προδιαθέτουν να φορέσουμε τα πιο χαλαρά μας ρούχα και ανάμεσα τους είναι και οι μακριές φούστες. Για την ακρίβεια πάντα πίστευα ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για maxi –γενικότερα- που μπορούν να ανεμίζουν μαζί με τον γλυκό άνεμο στα νησιά.

Πώς όμως θα πρέπει να φοράμε τις maxi φούστες μας σωστά; Αυτό είναι μία καλή ερώτηση με απαντήσεις με απόψεις που δεν συγκλίνουν. Για παράδειγμα υπάρχουν ειδικοί που θα σας πουν ότι μία maxi φούστα δεν πρέπει πότε να την φοράμε με γόβες ή πλατφόρμες και θα σας πω ότι συμφωνώ, γιατί τις περισσότερες φόρες δείχνει «φτηνό» και χωρίς καμία ένδειξη κομψότητας. Ιδανικά φοριέται με ένα απλό ίσιο πέδιλο, αν όμως θέλουμε να κάνουμε μία επίσημη εμφάνιση σε ένα γάμο ή μία εκδήλωση τότε μπορούμε να τολμήσουμε ένα «ψηλό» πέδιλο, αρκεί να είναι το κατάλληλο ύφασμα. Για παράδειγμα ένα μεταξωτό ή ένα σατέν φόρεμα, ή μια μεταξωτή- ζέρσεϊ φούστα, τότε ναι, επιτρέπεται το ψηλό τακούνι.

hbz-flipbook-lrg-0529-ModernPrep-lgn
Όσο για τα τοπ που μπορούμε να τις συνδυάσουμε, οι επιλογές είναι άπειρες… μπορούμε να βάλουμε τα πάντα αρκεί να ταιριάζουν με την υφή της φούστας και να μην είναι μακριά από το ύφος και το στυλ που θέλουμε κάθε φορά να περάσουμε προς τα έξω. Το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ με τα οποία μπορούμε να συνοδεύουμε. Μπορεί άνετα να υποστηρίξει ένα πιο boho ύφος που είναι και πιο ευκολοφόρετο και επιθυμητό τους καλοκαιρινούς μήνες.

hbz-flipbook-lrg-0529-TrueRomance-lgn

Όμως πρέπει να δοθεί και η ανάλογη σημασία στο σωματότυπο κάθε γυναίκας. Δυστυχώς οι πιο κοντές και παχουλές γυναίκες, δεν μπορούν να βάλουν μία μάξι φαρδιά φούστα με ένα φαρδύ τοπ. Καλό θα ήταν η φούστα να είναι σε ίσια γραμμή ή με με πιέτες λεπτές που δεν θα τονίζουν τα «αδύναμα σημεία» και η μπλούζα να μην ειναι σε φαρδιά γραμμή. Μία φαρδιά ζώνη ίσως θα μπορούσε να τονίσει τη μέση, ώστε να διαχωρίζει το πάνω από το κάτω μέρος της σιλουέτας και να αναδεικνύει τα «αδύνατα σημεία». Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ… μία «γεμάτη» γυναίκα, θα πρέπει να αποφύγει τα μεγάλα αξεσουάρ για να μην τη «φουσκώνουν»… η διακριτικότητα και κομψότητα είναι το Α και το Ω σε μία εμφάνιση!

555810_10151464000198521_1729639562_n

Τολμήστε να φορέσετε μακριές φούστες και να τις αναδείξετε με ζώνες , μακριά κολιέ και τοπ που τους πηγαίνουν. Είναι από τα must ρούχα για το καλοκαίρι και από εκείνα που σίγουρα θα χαρείτε να φοράτε.

430846_465408803517591_1904672024_n

You may also like