Πώς να φτιάξετε το κέφι των φίλων σας !!

 

images_(1)Κάθε γυναίκα ξέρει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να φτιάξει το κέφι στους φίλους της! Αν οι αγαπημένοι σας φίλοι για κάποιο λόγο δεν είναι στα πολύ πάνω τους, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να τους βλέπετε πεσμένους. Επειδή σίγουρα όταν και εσείς ήσασταν σε αντίστοιχη κατάσταση ήταν κοντά σας, τώρα και εσείς καλό  είναι να βρείτε τρόπους να τους ανεβάσετε ψυχολογικά.

Διαβάστε την λίστα με τρόπους που μπορούν να φτιάξουν τη διάθεση των φίλων σας και  έτσι θα έχετε μερικές ακόμα ιδέες σε περίπτωση που τα χρειαστείτε!

1. Οι φίλοι μιλούν, ακουστέ τους!

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτιάξετε το κέφι στους φίλους σας είναι να είσαστε πραγματικά εκεί για το πρόβλημα τους. Να είστε παρόντες, και να επικεντρωθείτε σε ό, τι λένε. Προσπαθήστε να καταλάβετε πώς αισθάνονται. Μερικές φορές, οι φίλοι σας δεν μπορούν να ψάχνουν για συμβουλές ή γνώμες και ο στόχος τους είναι κάποιος να τους ακούσει και να τους βοηθήσει ή να τους ενθαρρύνει.

2. Βοηθήστε!

Όταν το καθμερινό πρόγραμμα είναι τόσο γεμάτο, και δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά πράγματα τότε  μπορεί οι αγχωτικές καταστάσεις να γίνονται ακόμα πιο έντονες. Έτσι ξεκινήστε να ασχολείστε με  ό, τι μπορεί να βοηθήσει! Προσφερθείτε να κάνετε τα θελήματα άλλων, babysitting, βόλτα το σκύλο, ή να βοηθήσετε ώστε να ολοκληρωθεί ένα έργο. Μέσα από διάφορες ασχολίες δεν θα έχετε τον χρόνο να σκέφτεστε αυτό που σας στεναχωρεί και να μεμψιμοιρείτε όλη μέρα. Προτείνεται λοιπόν στους φίλους σας να αποκτήσουν όσες πιο πολλές ασχολίες μπορούν.


images_(3)3. Λουλούδια

Ποιος δεν αγαπάει τα λουλούδια; Τα λουλούδια φαίνεται να «φωτίζουν» αυτόματα την ημέρα του καθενός! Διαλέξτε το αγαπημένο είδος του κολλητού σας, και προσφέρτε  τα του.  Μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα γλυκό μήνυμα, αν θέλετε, ή να είναι ανώνυμα για λίγο μυστήριο!

4. Ψήστε τους μπισκότα

Τα φρεσκόψημένα μπισκότα φαίνεται να είναι η απάντηση σε πολλά προβλήματα. Ψήστε μια παρτίδα από το αγαπημένο είδος του φίλου σας και δώστε τα όσο ακόμα μυρίζουν και είναι φρέσκα!  Τίποτα δεν είναι σαν ένα ζεστό μπισκότο και ένα μεγάλο ποτήρι γάλα!


5. Κάντε ένα  Σαββατοκύριακο μόνο για κορίτσια

Γιατί να μην ξεφύγουμε από το άγχος για ένα σαββατοκύριακο;  Ακόμα κι αν είναι να φύγετε μόνο για λίγες ώρες μακριά, θα καταφέρετε να απομακρύνετε το μυαλό σας μακριά από ό, τι συμβαίνει γύρω σας, και να δώσετε στο φίλο σας λίγο χρόνο για να χαλαρώσει.

6. Κάντε κάτι τρελό μαζί

Το γέλιο βοηθά, οπότε γιατί να μην είσαστε τρελοί μαζί; Κάντε μία τρέλα, κάτι διασκεδαστικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε! Να προσέξετε για την ασφάλεια σας,καθώς  σκοπός είναι να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα με το φίλο σας όχι να κινδυνέψετε.

images7. Κάνετε ένα κολάζ

Όταν αισθάνεστε down, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπετε φωτογραφίες από όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα αυτών που αγαπάτε. Αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει  να αισθανθείτε καλύτερα αμέσως! Κάνετε ένα κολάζ για το φίλο σας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων από όλα τα πράγματα που αγαπά και κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Το πλαίσιο αυτό, μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ράφι ή στο γραφείο για να το βλέπει κάθε μέρα.

Αν, λοιπόν, κάποιος από τους φίλους σας περνάει μία δύσκολη φάση, επιλέξτε κάτι από τη λίστα. Θα πετύχει και μην ξεχάσετε να συμβουλέψετε ότι αυτό

You may also like