Πώς να φτιάξετε το τέλειο μπουκέτο για τον χώρο σας!

707d293cb95774f4950dd13e6a89ba1bΛένε ότι τα λουλούδια είναι ο τρόπος της φύσης για να μας δείξει το χαμόγελο της, και νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλη αλήθεια. Από τα ομορφότερα πράγματα γύρω μας είναι τα λουλούδια και τώρα είναι η εποχή τους. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε τα άδεια βάζα μας χαμογελαστά και κατ’ επέκταση , το σπίτι μας χαρούμενο! Αλλά πραγματικά ξέρετε πώς να φτιάξετε ένα επιτυχημένο μπουκέτο που θα σας κάνει να το κοιτάτε όλο καμάρι;

Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο όμορφους και αγαπημένους τρόπους για να καταλάβετε ότι η άνοιξη είναι εδώ, το να φτιάξετε το δικό σας φρέσκο ​​μπουκέτο λουλούδια για το σπίτι  ή ακόμα και για το γραφείο. Το site της Rachel Zoe έχει τον ειδικό που όλοι στο Los Angeles σε αυτόν τρέχουν για τα τέλεια μπουκέτα. Για αυτό και εμείς είπαμε να μάθουμε από τους καλύτερους. Αφού λοιπόν η  Rachel Zoe, τον εμπιστεύεται και ορκίζεται στο όνομα του ας σας συστήσουμε τον floral designer, Eric Buterbaugh όπου εδώ δημιουργεί με λευκά τριαντάφυλλα.

17987

Τα τριαντάφυλλα, έχουν την τάση να κάνουν ακόμα και τον χώρο εργασίας μας πιο όμορφο και κομψά διακοσμημένο καθημερινά. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά στο πώς ο σοφός Eric δημιουργεί, δείχνοντάς σας τον τρόπο για να ομορφύνετε το δικό σας «βασίλειο»!
229
Βήμα 1: Πρώτα από όλα προμηθευόμαστε τα τριαντάφυλλα, απλά όμορφα λευκάτριαντάφυλλα (μεταξύ μας είναι τα αγαπημένα μου, θεωρώ ότι είναι το πιο όμορφο που υπάρχει).
332
Βήμα 2: Αφαιρέστε όλα τα πράσινα προστατευτικά πέταλα που υπάρχουν γύρω από τον ανθό, ώστε να μείνουν μόνο τα λευκά.  Έπειτα απαλά και με ήρεμες κινήσεις ανοίξτε ένα- ένα τα πέταλα, όπως βλέπετε στη φωτογραφία.
477
Βήμα 3: Να είσαστε προσεκτικοί και λεπτομερείς στις κινήσεις σας ώστε να μην χάσετε κανένα πέταλο.
527
Βήμα 4: Επιθεωρήστε προσεκτικά τα πέταλα του κάθε λουλουδιού, ώστε να μην υπάρχουν καφέ κηλίδες ή αλλά σημάδια. Αν βρείτε κάποιο πέταλο που δεν είναι εντελώς λευκό αφαιρέστε το πολύ προσεκτικά.

684

Βήμα 5:  Τοποθετήστε το μπουκέτο σας σε ένα όμορφο βάζο και είσαστε έτοιμοι  να απολαύσετε το πρώτο χαμόγελο της άνοιξης από λουλούδια που βάλατε στο σπίτι σας! Χαρείτε το!

You may also like