Πώς να χάσετε τα κιλά των γιορτών με τη βοήθεια του ειδικού

Χάστε εύκολα & γρήγορα τα κιλά των γιορτών και δείτε άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα σας, με τις πιο εξελιγμένες μη επεμβατικές θεραπείες αισθητικής ιατρικής.

Κρυολιπόλυση: Το υπερ-όπλο στην απώλεια λίπους.
Η μέθοδος Κρυολιπόλυσης (με το σύστημα Cool Sculpting by Zeltiq USA) είναι η μοναδική, αυθεντική, μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ψύξης. Εγκεκριμένο από τον FDA Αμερικής (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων) υπόσχεται μόνιμα αποτελέσματα στην εξάλειψη του τοπικού λίπους, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, μέσω μιας μοναδικής τεχνολογίας που ονομάζεται Cryolipolysis. Η εφαρμογή του δεν περιλαμβάνει τομές, δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ μειώνει το στρώμα του λίπους χωρίς να βλάπτει το δέρμα ή άλλους ιστούς.

Πρόκειται για μια νέα επαναστατική μη χειρουργική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος, της Αμερικανικής εταιρείας Zeltiq, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης για να αποβάλει το λίπος. Η λειτουργία του βασίζεται στην χρήση του ψύχους – σε ελεγχόμενη διαδικασία – (Freeze Detect) που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

Αποτελεί ιδανική μέθοδο για όσους εμφανίζουν τοπικό πάχος που αντιστέκεται στη δίαιτα και την άσκηση. Στην κοιλιά και στα μπράτσα μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να εξαλείψει το περιττό λίπος και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Εφαρμόζεται με επιτυχία στους γλουτούς (ψωμάκια), την κοιλιά, το πλάι της μέσης, το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα, γενικά στις περιοχές που υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης χρειάζεται συνήθως μία συνεδρία. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά  έως και 2 ώρες περίπου. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 1,5 μήνα περίπου μετά την εφαρμογή.

Πιο αδύνατη μέσα σε 2-3 εβδομάδες με την πρωτεϊνική δίαιτα Diettube.
Αν θέλετε να χάσετε κιλά γρήγορα και εύκολα, ιδανική είναι η πρωτεϊνική δίαιτα με το συμπλήρωμα διατροφής Diet Tube. Πρόκειται για ένα διατροφικό πρωτόκολλο 3 εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων προσλαμβάνει κανείς από το στόμα το πρωτεϊνικό συμπλήρωμα διατροφής Diet Tube στο πλαίσιο ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής για απώλεια κιλών. Τα συμπληρώματα διατροφής για απώλεια κιλών. Τα συμπληρώματα διατροφής Diet Tube αποτελούνται από πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας που έχουν επιπλέον εμπλουτιστεί με ειδικά αμινοξέα.

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υπόσχεται την απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε λίπος, μέσα σε λίγες ημέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μιας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση.

Κείμενο: Απόστολος Γαϊτάνης-πλαστικός χειρουργός  MD CCST (τηλ: 210-7222070)

 

You may also like