Πώς ο γάμος σας θα ξεχωρίσει από τις λεπτομέρειες…., από το Yes-I-do.gr

df3a3352ef72bac54ebe72ec81d94dc1

Και ο γάμος θα κρατήσει… μέχρι πρωίας!

Είμαι σίγουρη πως σε κάθε γάμο που έχετε πάει, έχετε σχολιάσει κάτι, πχ «πω έχει πολύ ζέστη λίγο νερό έπρεπε να πάρουμε μαζί μας» ή «μα καλά βρέχει; Είναι δυνατόν; Και δεν χωρούσε η ομπρέλα στο βραδινό τσαντάκι και την άφησα σπίτι…».

Κράτα τα όλα αυτά, σημειώστε τα και κάντε τον πιο άνετο γάμο για τους καλεσμένους σας, για να μην θέλουν να φύγουν!!!

Έτσι έχουμε και λέμε:

  1. Αν ο γάμος γίνεται καλοκαίρι βεντάλιες είτε λογοτυπημένες στα χρώματα και σχέδιο του γάμου, είτε σε ένα ουδέτερο χρώμα για πιο οικονομικές καταστάσεις.

props 1

  1. Φτιάτξε μια γωνιά με νεράκια και λεμονάδες για όση ώρα ο κόσμος περιμένει στην εκκλησία να φανεί η νύφη… δεν σας φταίνε να βγάλουν τη μπέμπελη επειδή η νύφη κάνει καψόνια στο γαμπρό

Photo Credit: http://www.theknot.com/weddings/photo/soda-and-water-station-for-the-guests-133408

  1. Σαγιονάρες ή μπαλαρίνες. Ως γνωστόν μετά από το φαγητό οι καλεσμένες του γάμου αποκτούν άλλη εικόνα. Οι φούστες ανεβαίνουν, τα τακούνια βγαίνουν και οι πατούσες γίνονται τρισαθλιες. Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να έχετε φλατ παπούτσια για τις επίδοξες χορεύτριες. Και από νούμερα, 38-39-40 είναι ο ιδανικός συνδυασμός, εξάλλου δεν ψάχνουμε την Σταχτοπούτα!

Photo Credit: http://northshorebride.blogspot.gr/2013/09/dancing-feet-wedding-flip-flop-basket.html

Photo Credit: http://northshorebride.blogspot.gr/2013/09/dancing-feet-wedding-flip-flop-basket.html

  1. Πασμίνες. Μπορεί να παντρεύεστε μέσα στον Αύγουστο στην Ψαρρού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το βάλει το κρυάκι του. Οπότε λίγες πασμίνες για όσες δεν προνόησαν να φέρουν μαζί τους θα φανούν σωτήριες και θα δώσουν το ελεύθερο στις καλεσμένες σου να συνεχίσουν τη βραδιά τους απρόσκοπτα.

http://northshorebride.blogspot.gr/2013/09/dancing-feet-wedding-flip-flop-basket.html

 

  1. Ομπρέλες. Αν η περίοδος που γίνεται ο γάμος είναι «επικίνδυνη» για βροχή, φροντίστε να έχετε καβάτζα γύρω στις 20 -30 μεγάλες ομπρέλες αναλόγως του κόσμου που αναμένετε να έρθει. Μην χαλάσει το μαλλί και βγούνε όλες σαν τις κατσιβέλες, κρίμα είναι J !

props 7Ανάλογα με τον γάμο, πάνε και τα props. Εμείς στο Yes I Do έχουμε πολλές προτάσεις για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει απόλυτα! Ελάτε να το συζητήσουμε;)

Πηγή: Yes-I-do.gr

You may also like