Πώς φλερτάρει ένας άνδρας, από την Μ.Παπουτσάκη

11004697_946755092003930_1683667973_nΌλοι ξέρουμε ότι οι άνδρες είναι σαν μικρά παιδιά και η αλήθεια είναι ότι μας το αποδεικνύουν καθημερινά. Τι γίνεται όμως όταν σας δει, του αρέσετε και αποφασίσει να έρθει να σας μιλήσει; Ορίστε τα πιο κλασσικά πράγματα που κάνει το “ισχυρό” φύλο στο φλέρτ!

1. Καυχιέται
Αν αρχίσει να σου λέει για τα φοβερά γκολ που έχει βάλει σε αγώνα με φίλους του, αν σου μιλήσει για το ακριβό αμάξι του και τα κατορθώματα στη δουλειά του, τότε σίγουρα του αρέσετε και μάλλον νομίζει ότι αυτά θα λειτουργήσουν υπέρ του.

2. Σε κοιτά
Είσαι σε ένα μαγαζί και μέσα στον κόσμο και την μουσική νιώθεις δυο μάτια καρφωμένα πάνω σου; Εμένα μου φαίνεται ανατριχιαστικό, παρά χαριτωμένο. Στην περίπτωση όμως που γνωρίζεις ότι είναι ντροπαλός και καταφέρνει και το κάνει, εννοείται πως του δίνεις την ευκαιρία να σε προσεγγίσει.

3. Λέει αστεία
Είναι πολύ συχνό φαινόμενο, αλλά και ριψοκίνδυνο θα έλεγα. Δεν έχουν όλοι το ίδιο χιούμορ και ούτε όλοι γελάμε με τα ίδια αστεία. Βέβαια, αν σε κάνει να χαμογελάσεις έστω και λίγο κράτα τον, έστω και αν αυτό που θα πει είναι γελοίο.

4. Μειώνει άλλους άνδρες
Είναι ότι πιο παιδαριώδες μπορεί να κάνει ένας άνδρας που δεν έχει ισχυρή προσωπικότητα. Το θέμα είναι ότι όλες οι γυναίκες καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο το κάνετε και το μόνο που ίσως καταφέρετε –εκτός από το να σας αντιπαθήσουμε- είναι να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον εκείνος στον οποίο αναφέρεστε.

5. Λέει πρόστυχα πράγματα
Εντάξει, μερικά ίσως να έχουν πλάκα. Το παν είναι το μέτρο. Αν το θέμα ξεφύγει, αρχικά καταλαβαίνεις ότι δεν σε βλέπει σοβαρά. Το χειρότερο όμως είναι ότι μπορεί να σε προσβάλει. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις το χυδαίο με όσο πιο ευγενικό τρόπο γίνεται. Αν γίνεται!

f0b068decfd6389e6d42bfca2cd44ecf6. Σε αγγίζει
Ναι, όταν λέμε σε αγγίζει δεν εννοούμε να κάνει κάτι άσεμνο, αλλά να σας γαργαλίσει, να σας πιάσει το χέρι, να σας χαϊδέψει και γενικά να ψάχνει αφορμές να σας ακουμπήσει, του αρέσετε. Αν αρέσει και σε εσάς, τότε ερωτευτήκατε!

7. «Φρικάρει»
Αν σας μιλάει και τρέμει ολόκληρος, αν σας κοιτάει και δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη, τότε σίγουρα του αρέσετε. Ίσως είναι το πιο όμορφο και περίεργο πράγμα που μπορεί να πάθει ένας άνδρας όταν κάθεται δίπλα σας.

Πηγή: εδώ

You may also like