Πώς χρησιμοποιεί η Blake Lively το ρουζ της;

Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία “The Sisterhood of the Traveling Pants”, η Blake Lively τράβηξε τα βλέμματα πάνω της. Για όλους εμάς όμως, θα είναι πάντα το ένα και μοναδικό “Gossip Girl”. Κάπως έτσι έγινε συνώνυμη με το στυλ, την γοητεία, την μόδα και την απόλυτη φινέτσα. Το κοινό χαρακτηριστικό των εμφανίσεών της, είναι η λάμψη και η ανεπιτήδευτη ομορφιά, που θέλουμε να αντιγράψουμε άμεσα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμιά μαγεία στην λάμψη της, εκτός αν μετρήσουμε τη φυσική ομορφιά που αναμιγνύεται με τη βοήθεια του έμπειρου μακιγιέρ της, Kristofer Buckle. Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν, που ευθύνεται για αυτές τις αψεγάδιαστες αλλά ταυτόχρονα και «διπλανής πόρτας» εμφανίσεις της, δήλωσε πως δεν υπάρχουν πολλά μυστικά για το άψογο δέρμα της, μιας και είναι φυσικό αποτέλεσμα. Ωστόσο αποκάλυψε ένα βασικό τέχνασμα.

Το ρουζ είναι το όχι και τόσο μυστικό του όπλο, αλλά το πώς το χρησιμοποιεί είναι αυτό που πραγματικά πηγαίνει τις εμφανίσεις της, σε άλλο επίπεδο. Αντί να εφαρμόζει απλά στα μάγουλα, το εφαρμόζει επίσης, ακριβώς κάτω από το μάτια της.

“Είναι ένα καλό τέχνασμα γιατί το «κοκκίνισμα» χρησιμοποιείται πραγματικά για να προσομοιώσει την έντονη κυκλοφορία του αίματος που υπάρχει στην επιφάνεια του δέρματος και όταν βλέπετε κάποιον να κοκκινίζει φυσικά, είναι συνήθως, γιατί αυτή η κυκλοφορία αυξάνεται”.

 

 

You may also like