Reveillon Χριστουγέννων: The most stylish celebration in town !

Οι γιορτές πλησιάζουν και το ξενοδοχείο με την ωραιότερη θέα της πόλης είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με εορταστικές προτάσεις που αφορούν τη γαστρονομία, τη μόδα, τη διασκέδαση, τη διαμονή, αλλά ακόμη και την αναζωογόνησή σας !

Must REVEILLONS!
Τα καθιερωμένα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τη μοναδική θέα που έχει χαρακτηριστεί ως “μία από τις καλύτερες στη Ευρώπη” φέτος είναι πιο stylish και πιο εορταστικά από ποτέ.
Γαστρονομικά Gala Dinner, θεματικές επιδείξεις μόδας, μαγευτικά πυροτεχνήματα και χορευτικά dj set είναι μόνο μερικές από τις εμπειρίες που θα ζήσετε.

Reveillon Χριστουγέννων!

Ο Exeutive Chef Βασίλης Μήλιος έχει ετοιμάσει στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge με τη μοναδική θέα το ‘ Red Fashion Dinner’ με γεύσεις υψηλής γαστρονομίας ενώ θα απολαμβάνετε ένα μοναδικό ‘Red Alert Fashion Show’ με κόκκινες δημιουργίες του πάθους, της γιορτής και της αισιοδοξίας από Έλληνες σχεδιαστές . Χορευτική μουσική αλλά και πολλά δώρα -έκπληξη θα σας απογειώσουν μετά τα μεσάνυχτα!

Brunch Buffet!

Ανήμερα Χριστούγεννων ελάτε στο Le Grand Balcon με την οικογένεια σας και τα παιδιά σας να απολαύσετε ένα εορταστικό Brunch buffet με ατελείωτες Ελληνικές γευστικές δημιουργίες  με φόντο την Αθήνα και τα νησιά του Σαρωνικού

St.George Lycabettus Boutique Hotel
Τηλ. 210 7416000
www.sglycabettus.gr
Δεινοκράτους 1
Πλατεία Δεξαμενής

You may also like