Σαντορίνη: Σεμινάρια Relax KIds

relax kids 2cΈρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η βρετανική μέθοδος Relax Kids. Η μέθοδος αυτή αφορά διάφορες τεχνικές χαλάρωσης και διαλογισμού για παιδιά, με βιβλία, cd και υπηρεσίες επαγγελματιών που έχει ως βασικό στόχο την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης των παιδιών. Παράλληλα έχει διαπιστωθεί πως η μέθοδος Relax Kids έχει βοηθήσει παιδιά με προβλήματα Υπερκινητικότητας, Μαθητικές Δυσκολίες, Διάσπασης Ελλειματικής Προσοχής κ.α.

Πιο συγκεκριμένα, 17-18 Ιουνίου, στη Σαντορίνη, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα διεξαχθούν τα Βραβευμένα Σεμινάρια Εκπαίδευσης RELAX KIDS. Η μέθοδος RELAX KIDS, είναι η πρωτοπόρα βρετανική μέθοδος χαλάρωσης των παιδιών, η οποία τα βοηθάει να αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους και να αισθάνονται ήρεμα και συγκροτημένα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της RELAX KIDS, χρησιμοποιούνται με επιτυχία από βρετανικά σχολεία, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, βιβλιοθήκες, όσο και από γονείς.

Η Marneta Viegas ιδιοκτήτρια του κέντρου θα μιλήσει για τη μέθοδο και θα κάνει μια πρώτη γνωριμία σε ενδιαφερόμενες μητέρες αλλά και επαγγελματίες του χώρου από όλο τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε: Svetlana Plazinic 6979 601764, Mickey Ballakas 6942 822697 ή μπορείτε να στείλετε ένα mail στο : [email protected]

relax kids 2b

You may also like