Σεμινάρια διακόσμησης δερμάτινης σαγιονάρας

Το εργαστήριο εικαστικής δημιουργίας “Χρώμα” στον Πειραιά σας προσκαλεί στο θερινό σεμινάριο διακόσμησης δερμάτινης σαγιονάρας.

Ακολουθήστε τις τάσεις της μόδας, στολίστε με χάντρες, κορδέλες, και εναλλακτικά υλικά τις άκρως καλοκαιρινές σαγιονάρες, συνδιάστε τις τεχνικές του faux bijoux του decoupage αλλά και της ζωγραφικής και μετά απολάυστε τους καρπούς των κόπων σας.. στην παραλία!!

Τα υλικά περιλαμβάνονται και μετά το τέλος του σεμιναρίου οι δημιουργίες σας, σας ανήκουν.

*Κόστος συμμετοχής: 35 ευρώ.
Εισηγητές: Ρένα Δεγαϊτη αργυροχρυσοχόος.
Ώρες διεξαγωγής 6μ.μ-9μ.μ

Απαραίτητη η δήλωση ενδιαφέροντος ως τις 26 Ιουνίου αλλά και το νούμερο παπουτσιού που φοράτε!!

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Εύα Γεράκη-εικαστικός.
www.chroma-art.gr

Λίγα λόγια για το Εργαστήριο “ΧΡΩΜΑ
Το εργαστήριο “Χρώμα” από το 2004 αποτελεί σημείο συνάντησης ανθρώπων με κοινό στόχο την εξέλιξη του ταλέντου και της δημιουργικότητας τους.

Με κεντρικό άξονα τη ζωγραφική και το σχέδιο αναπτύσσονται παράλληλες δραστηριότητες που καλύπτουν τις εκφραστικές ανάγκες παιδιών και ενηλίκων.

Oι χώροι μας έχουν την δυνατότητα να παρέχουν άριστη υποστήριξη σε όποιο επίπεδο και άν βρίσκεται ο κάθε μαθητής σε κάθε ηλικία. Η σωστή οργάνωση, το εξατομικευμένο μάθημα, η θεωρητική διδασκαλία σκοπεύουν στο να αποκτήσει κανείς συνολική εικόνα και ποιοτική μόρφωση γύρω από την τέχνη.

Εκτός από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ζωγραφικής και σχεδίου, οργανώνονται κύκλοι μαθημάτων που αφορούν εναλλακτικές εικαστικές εκφράσεις και σεμινάρια μονοήμερα ή διήμερα.

*ΧΡΩΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Χαριλάου Τρικούπη 46-48 – Μαρίνα Ζέας
ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

*Τηλ. επικοινωνίας : 6973559508, 210 4530073

You may also like