Σεξ, χρήμα, αισθησιασμός: Πόσο επηρεάζει η Πανσέληνος το ζώδια; , από τη Χρ. Θεοχάρη

the-forest-on-full-moon_0709711Το 2014 κλείνει σιγά σιγά. Μια μια περίοδος που σηματοδότησε τη λήξη πολλών έντονων καταστάσεων και παράλληλα την ενεργοποίηση ενός τεράστιου κύματος ενέργειας που μας οδηγεί στην αναγέννηση, φτάνει στο τέλος της.

Είμαστε, άλλωστε, στο ζώδιο του Σκορπιού που αναγεννάται από τις στάχτες του.  Στο Δυτικό κόσμο, ο Νοέμβρης είναι μήνα κατάβασης σε μια άλλη διάσταση, εκεί όπου το πέπλο μεταξύ των κόσμων γίνεται  αόρατο – η συνειδητή και η ασυνείδητη πραγματικότητα ενώνονται, εκεί όπου το όριο είναι πάρα πολύ λεπτό.  Φέτος εκτιμήσαμε όλα όλα όσα πεθαίνουν – κι όλα όσα περιμένουμε να γεννηθούν. Ξεπεράσαμε όρια, βρήκαμε κουράγια, ζητήσαμε βοήθεια, αλλάξαμε δέρμα, επιστρέψαμε στην εμβρυακή στάση αρχικά, για να ανοίξουμε διάπλατα τα χέρια στο άγνωστο λίγο μετά.

Η αντίθεση μεταξύ του γήινου, πρακτικού, φιλειρηνικού Ταύρου και του βαθιά συναισθηματικού, εσωστρεφή, και παθιασμένου Σκορπιού είναι σε πλήρη άνθιση στην Πανσέληνο που θα λάμψει στις 7 Νοεμβρίου. Η Σελήνη στον Ταύρο αποζητά συναισθηματική πληρότητα μέσα από τα απλά, απτά πράγματα στη ζωή, ενώ ο Σκορπιός εφιστά την προσοχή μας στην πολυπλοκότητα, στον άυλο κόσμο, στα μυστήρια του σύμπαντος και του συναισθήματος. Η Πανσέληνος φωτίζει αυτή τη σύγκρουση ανάμεσα στη μορφή (Ταύρος) και στη μεταμόρφωση (Σκορπιός).

Δυο από το πιο δυνατά ζώδια του σταθερού άξονα συναντιούνται σε μια κορύφωση που κλείνει την περίοδο του Κρόνου στον Σκορπιό, ο οποίος μας έφερε μεγάλες απώλειες στο υλικό και συναισθηματικό επίπεδο από το 2012 και μετά.

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος τα ζώδια (διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός 
Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον άξονα του 2ου/8ου οίκου του ωροσκοπίου σας, σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα και σχέσεις με τρίτους. Καθώς βάλλεται περισσότερο το δικό σας πορτοφόλι με απρόβλεπτα έξοδα η ζημιές, καλό θα ήταν να προσέξετε αυτή την περίοδο την διαχείριση των οικονομικών σας για να μη χρειαστεί σύντομα να μείνετε άφραγκοι!  Τα ερωτικά σας παίρνουν τα πάνω τους με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και σας δημιουργούν ανεκπλήρωτους πόθους και έντονα πάθη. Ο Κρόνος μπορεί να περιορίζει κάπως την ερωτική σας ορμή αλλά όπως και να’χει απολαύστε τον έρωτα και το πάθος.

 
Ταύρος 
Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον άξονα του 1ου/7ου οίκου του ωροσκοπίου σας, που αφορά σχέσεις και συνεργασίες, κι εκεί είναι που αναλαμβάνετε δράση και σπρώχνετε εσείς οι ίδιοι τα πράγματα. Ίσως ο τρόπος που θα κινηθείτε μέσα στην σχέση σας ή στην εργασία σας με τους συναδέλφους σας να είναι έντονος αλλά και αρκετά απόλυτος. Θα γίνετε απαιτητική/ος με τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να μην σας δώσει αυτό που θέλετε, αλλά θα σας προσέξει. Η ερωτική σας επιθυμία είναι έντονη ενώ στα οικονομικά σας θέματα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας που θα σας βοηθήσει να καταστρώσετε καινούργια σχέδια. Η σύνοδος του Άρη-Πλούτωνα θα σας ανοίξει τα μάτια, την ψυχή και το μυαλό!

 
tumblr_me80zzTEvW1rs4xk0o1_500Δίδυμος 
Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον άξονα του 6ου/12ου οίκου του ωροσκοπίου σας  που σχετίζεται με θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, την υγεία σας αλλά και το παρασκήνιο. Εστιάστε περισσότερο στα μυστικά που πρόκειται ν’ αποκαλυφθούν αλλά και στις φιλίες που πρόκειται να αναταραχθούν και να ανατραπούν, φέρνοντας αρκετά μεγάλη αναστάτωση στη ζωή σας, με αποκαλύψεις και ξαφνικές συνειδητοποιήσεις. Στα ερωτικά σας η περίοδος είναι έντονη, με αυξημένες τις δικές σας ανάγκες, αλλά και την ανάγκη για ουσιαστική επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας.

 
Καρκίνος 
Η Πανσέληνος σας ενεργοποιεί τον άξονα του 5ου/11ου οίκου του ωροσκοπίου σας, σχετίζεται με τα ερωτικά σας, τις φιλίες σας, τα παιδιά και την δημιουργικότητά σας. εστιάζοντας την ενέργεια περισσότερο στον τομέα των φίλων και των μακροπρόθεσμων στόχων που μπορεί να έχετε. Είναι καλή περίοδος να περάσετε στην υλοποίηση των στόχων σας και να δώσετε σάρκα και οστά στα πλάνα σας. Οι ερωτικές σας περιπέτειες ανάβουν φωτιές σε πολλούς/ες, και η περίοδος είναι ιδανική τόσο για ερωτικά πάθη όσο και για τεκνοποίηση. Καλή η περίοδος και για τα οικονομικά σας, αλλά θα χρειαστεί να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, περιορίζοντας έξοδα και σπατάλες.

 
Λέων 
Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον άξονα του 4ου/10ου οίκου του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με θέματα σπιτιού, οικογένειας, παρελθόντος και καριέρας. Είναι επίσης άξονας των γονιών και μπορεί να σας απασχολήσει ένα πρόβλημα με κάποιον από τους δυο γονείς σας. Εστιάστε στο πεδίο της καριέρας και της δημοτικότητάς σας και όχι τόσο στην οικογένεια-αν και τα θέματα του σπιτιού και τα περιουσιακά θα σας απασχολήσουν αρκετά.  Έντονες και ραγδαίες εξελίξεις θα υπάρξουν λόγω της συνόδου Αρη-Πλούτωνα στην καθημερινότητα σας. Δώστε προσοχή στην υγεία σας.

 
Παρθένος 
Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον άξονα του 3ου/9ου οίκου του ωροσκοπίου σας που αφορά τις επικοινωνίες, τα ταξίδια σας, τις σπουδές σας και νομικά ζητήματα. Επίσης,για εσάς είναι καλύτερο να εστιάσετε στην αντίληψη των καταστάσεων γύρω σας, που θα γίνει σφαιρικότερη…Ανακινούνται θέματα νομικά ή πρακτικά σε σχέση με γείτονες ή συγγενείς, ενώ τα ερωτικά σας παίρνουν φωτιά με την σύνοδο Αρη-Πλούτωνα που κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Ο Κρόνος πάλι σας ζητά να γίνετε ξεκάθαροι με τον/την σύντροφό σας. Βρίσκεστε γενικότερα σε μια θετική και γεμάτη ενδυνάμωση φάση, αλλά προσοχή-όσοι είστε σε  σχέση με ουσιαστικά προβλήματα επικοινωνίας ίσως και να είναι η αρχή του τέλους της.

 
tl423114Ζυγός 
Η Πανσέληνος του μήνα ενεργοποιεί τον άξονα του 2ου/8ου οίκου του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με οικονομικά θέματα και με δοσοληψίες/συναλλαγές με τρίτους. Το κομβικό σημείο της Πανσελήνου δίνει έμφαση σε εξωγενείς επιρροές, οπότε προσοχή σε τράπεζες, εφορίες και δάνεια αλλά και στα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πιο έντονη. Όσοι/ες είστε αδέσμευτοι/ες ένας μεγαλύτερος/η από εσάς θα σας τραβήξει πολύ έντονα το ενδιαφέρον,παίζοντας το ρόλο του μέντορα, ενώ όσοι/ες έχετε σχέση θα βιώσετε έντονες καταστάσεις στα ερωτικά σας,αλλά και ανακατατάξεις.

Σκορπιός 
Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον άξονα του 1ου/7ου οίκου του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά εσάς τόσο στις σχέσεις σας όσο και στους συνεργάτες σας. Στη δική σας περίπτωσή, όπως και με τους Ταύρους στους οποίους επίσης ενεργοποιείται ο ίδιος άξονας, η εστία της Σεληνιακής αυτής ενέργειας βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών όπου και θα έχετε σημαντικές εξελίξεις. Γενικώς καλείστε να διαχειριστείτε καινούργια δεδομένα στη σχέση ή τις συνεργασίες σας. Μολονότι η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει να αντιδράσετε βίαια και απόλυτα τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις σας,καλό θα ήταν να το προσέξετε. Τα οικονομικά σας και η καριέρα σας μπορεί να έχουν δυσκολίες αλλά θα προκύψουν νέες, πολύ θετικές ευκαιρίες εκεί γύρω στις 20 του μήνα και κοντά στην Νέα Σελήνη, στα τέλη του μήνα. Μην απελπίζεστε και μάθετε να περιμένετε τα καλά που θα έρθουν!

 
Τοξότης 
Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον άξονα του 6ου/12ου οίκου του ωροσκοπίου σας. Ο άξονας αυτός σχετίζεται με θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την υγεία σας και όσα μυστικά έχετε κρυμμένα ή σας αφορούν. Η εστίαση της Πανσελήνου αυτής αφορά περισσότερο την υγεία σας, την οποία καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο περισσότερο αυτή την περίοδο όπως και τα θέματα της καθημερινότητάς σας, κάτι που μπορεί φυσικά έχει άμεση επίδραση στην υγεία και στις σωματικές σας άμυνες. Προσοχή σε ξαφνικούς τραυματισμούς ή ατυχήματα. Τα ερωτικά σας θα πάρουν φωτιά κι οι σχέσεις σας βάθος. Μια μοιραία έλξη είναι στο πρόγραμμα, απολαύστε με πάθος χωρίς πολλές προσδοκίες.

Αιγόκερως 
Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον άξονα του 5ου/11ου οίκου του ωροσκοπίου σας δίνοντας έμφαση στα ερωτικά σας, τις φιλίες σας, τα παιδιά, την τύχη και τη δημιουργικότητά. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος εστιάζει περισσότερο στον τομέα των αισθηματικών σας, του φλερτ και της προσωπικής σας διασκέδασης. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να απολαύσετε την ζωή, κάθε μικρή πολυτέλεια και τον έρωτα.Αφήστε για λίγο τις έγνοιες και τις σκέψεις για την δουλειά, τις υποχρεώσεις και το χρήμα πίσω σας. Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιό σας σας γεμίζει ενέργεια και ένταση και πρέπει να προσέξετε ποιοί είναι αυτοί/ες που μπαίνουν αυτή την περίοδο στο δικό σας προσωπικό πεδίο. Προσοχή σε κάθε είδους σπατάλες ή σε αμφίβολες επενδύσεις σε κάθε τομέα της ζωής σας.

 
Golden-Age.2Υδροχόος 
Η Πανσέληνος του μήνα ενεργοποιεί τον άξονα του 4ου/10ου οίκου του ωροσκοπίου σας και ο άξονας αυτός ασχολείται με θέματα σπιτιού, οικογένειας αλλά και καριέρας. Είναι επίσης πιθανό να σας απασχολήσει κάποιος/α από τους δυο γονείς σας. Με αυτή την Πανσέληνο δίνετε στον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού και του παρελθόντος σας αφού τον τελευταίο καιρό είχατε δώσει πιο πολλή έμφαση στη δουλειά σας και στην κοινωνική σας ταυτότητα, αφήνοντας πίσω το σπίτι σας αλλά όσους αποτελούν τον οικογενειακό σας πυρήνα. Τα προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν θα είναι η αφορμή ν’αφιερώσετε χρόνο όχι μόνο στους δικούς σας αλλά και σας τους ίδιους. Υπάρχει ένα μικρό παιδί μέσα σας που δεν έχει ωριμάσει και έχει ανάγκη τον χρόνο, το συναίσθημα και την αγάπη σας.

 
Ιχθύες 
Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον άξονα του 3ου/9ου οίκου του ωροσκοπίου σας,που ασχολείται με τις επικοινωνίες, κάθε είδους ταξίδια και μετακινήσεις, τις σπουδές και τα νομικά ζητήματα, όπως και με το πώς αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας. Η έμφαση δίνεται σε κάποια μετακίνηση που θα είναι σημαντική και θα σας γεμίσει χαρά γιατί την αναμένατε εδώ και καιρό,ενώ θα αυξηθούν οι επαφές που θα έχετε με συγγενείς, αδέλφια,  ή με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Στα ερωτικά σας θέματα είστε πιο τρυφεροί και πιο εκδηλωτικοί με τον/την σύντροφο και αυτό κάνει τη σχέση σας να βελτιώνεται. Όσο απασχολημένοι κι αν ήσασταν με την καθημερινότητά σας, τώρα επιτέλους θα ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με το έτερον ήμισυ.

Περισσότερα στοιχεία για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like