Σε νέα ταινία ο δεκάχρονος Jacob Tremblay;

jacob-tremblay-tease-troday-160118Πιθανώς να δούμε τον μικρούλη που συνάρπασε στο «Room» στο πλευρό της Julia Roberts

Το υλικό της νέας ταινίας με τίτλο «Wonder» υπάρχει ήδη, μια που ο σεναριογράφος Steve Conrad («The Pursuit of Happiness») θα αναλάβει τη διασκευή του ομότιτλου βιβλίου του R. J. Palacio. Σκηνοθέτης υπάρχει, μια που συμφώνησε ο Paul King του «Paddington». Τώρα μένουν οι πρωταγωνιστές. Αλλά κι αυτοί πιθανόν να επιβεβαιωθούν σύντομα!

Μετά την επιτυχία του «Room», σε συζητήσεις βρίσκεται η εταιρεία παραγωγής Lionsgate με τους εκπροσώπους του δεκάχρονου Jacob Tremblay για να υποδυθεί τον κεντρικό ήρωα, τον August Pullman. Ο August είναι ένα νεαρό αγόρι με μία δυσμορφία στο πρόσωπο κι όταν έρχεται πια η ώρα να πάει κανονικά στο σχολείο γίνεται θύμα σχολικού εκφοβισμού εξαιτίας της εμφάνισής του.

«Κρούση», όμως έγινε και στη Julia Roberts από την εταιρεία για το ρόλο της μητέρας του August. Για την ώρα όμως, οι εκπρόσωποι και των δύο ηθοποιών δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο project.

Δεν είναι περίεργο, όμως, που ο Tremblay εμφανίζεται να δέχεται συνεχώς προτάσεις, μια που η ταινία «Room» όπου συμπρωταγωνίστησε με τη φετινή νικήτρια Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Brie Larson έκανε αίσθηση. Ο μικρός Jacob για την ώρα έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα δύο ταινιών. Η πρώτη είναι το «Burn Your Maps» όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Vera Farmiga κι η άλλη είναι το «The Book of Henry» όπου θα τον δούμε στο πλευρό της Naomi Watts. Οι δύο ταινίες αναμένονται μέσα στο 2016 στις αμερικανικές αίθουσες, ενώ στην Ελλάδα ήδη τον είδαμε στην ταινία τρόμου «Somnia» με την Kate Bosworth και τον Thomas Jane.

You may also like