Σε τροχιά… παραγωγής το φινάλε του “House Of Cards”

 

Οι αποκαλύψεις και οι κατηγορίες εναντίον του Kevin Spacey για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος του ηθοποιού Anthony Rapp (“Star Trek: Discovery”) όχι μόνο οδήγησαν στην απομάκρυνση του Spacey από το “House Of Cards” αλλά έγιναν και τροχοπέδη στην παραγωγή της (όπως ανακοινώθηκε) τελευταίας σαιζόν της σειράς. Τώρα, όμως, η παραγωγή ξεκίνησε και πάλι για το φινάλε του δημοφιλούς πολιτικού δράματος του Netflix.

Ο έκτος και τελευταίος κύκλος θα εστιάσει στην Claire Underwood (Robin Wright) η οποία, πρόεδρος πια των Ηνωμένων Πολιτειών, καλείται αν αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις συνέπειες τόσο των πράξεων του Frank (Kevin Spacey) όσο και των δικών της. Οι περιπέτειές της θα εξερευνηθούν στα οκτώ επεισόδια που θα αποτελούν τη σαιζόν.

Στους γνωστούς χαρακτήρες που πλαισιώνουν εδώ και πέντε σαιζόν το ζεύγος Underwood, όπως ο Doug Stamper (Michael Kelly) και η Kathy Durant (Jayne Atkinson) θα προστεθούν, όμως και νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, η Diane Lane κι ο Greg Kinnear συμφώνησαν να συμμετάσχουν στο φινάλε του “House Of Cards”, με τους ρόλους τους, όμως, να παραμένουν ένα μυστήριο.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία προβολής της έκτης σαιζόν, αλλά με δεδομένο πως τα γυρίσματα είναι ήδη σε εξέλιξη υπολογίζεται πως θα τη δούμε ή αργότερα το 2018 ή στις αρχές του 2019.

Κι αν και η Claire Underwood είναι αναμφισβήτητα χαρακτήρας – κλειδί, το ερώτημα παραμένει… πόσο διαφορετικό θα είναι το “House Of Cards” χωρίς τον Frank Underwood;

 

You may also like