Σήμερα ο Λόλεκ στο Σταυρό του Νότου Plus

lolecΟ Λόλεκ ήρθε στη ζωή μας το 2009 με το δίσκο του “Alone” και συνέχισε το 2011 με τον «Αχινό». Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε τη χαρά να τον ακούμε στο ραδιόφωνο και σε live εμφανίσεις με μπάντες της πόλης, αλλά και σε συνεργασίες, όπως με τον Matt Eliott στο Half και τη Marianne Faithful στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου και προσφάτως με τους Χειμερινούς Κολυμβητές στο Gagarin205.

Σε λίγο καιρό, θα κυκλοφορήσει ο τρίτος δίσκος του, που είναι εμπνευσμένος από το Μάρκο Βαμβακάρη και αφιερωμένος σε αυτόν. Ο ήχος της καινούργιας του δουλειάς είναι ηλεκτρισμένα ρεμπέτικος και η μουσική κινείται ανάμεσα στο πανκ, το ροκ και τον άνευ ορίων ήχο του μπουζουκιού. Για τον νέο δίσκο απομονώθηκε στο στούντιό του επί ένα και πλέον χρόνο γράφοντας, παίζοντας και ενορχηστρώνοντας.
Σήμερα βράδυ, την Τετάρτη στις 10 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου ο Λόλεκ θα παίξει τραγούδια από τους δύο παλαιότερους δίσκους του, αλλά και από τη νέα του δουλειά , καθώς και διασκευές  ρεμπέτικωντραγουδιών, πάντα μέσα στο ύφος του νέου του δίσκου.
Μαζί του θα είναι και οι μουσικοί που τον συνοδεύουν στις συναυλίες του, ο Κώστας Τσιώλης, ο Μάριος Σαρακηνός στα τύμπανα, ο Μάνος Χαμαράκης στο μπάσο και το καινούριο μέλος της μπάντας του, ο Χρήστος Καψαλάκης στο μπουζούκι.
Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14
Νέος Κόσμος-Αθήνα (στάση μετρό Συγγρού-Φίξ),
τηλ. 2109226975

You may also like