Σκάλα από 20,000 LEGO σε διαμέρισμα του Manhattan

MarksCaride-Residence-by-I-Beam-Architecture-And-Design-3Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος όταν επισκεφτεί το σπίτι των Vicente Caride και Melissa Marks στην περιοχή Chelsea του Μανχάταν, είναι η πρωτότυπη εσωτερική σκάλα.

Η εν λόγω κουπαστή της σκάλας είναι κατασκευασμένη από 20.000 πολύχρωμα τουβλάκια Lego, προσθέτοντας μια πιο παιχνιδιάρικη αισθητική στην οικία Marks/Caride. Τη διακόσμηση του διαμερίσματος επιμελήθηκε η ομάδα αρχιτεκτονικής και design, I-Beam με τη βοήθεια του κατασκευαστή LEGO, Sean Kenney . Οι αρχιτέκτονες και οι ιδιοκτήτες συνεργάστηκαν ώστε να δημιουργήσουν ένα φάσμα αποχρώσεων από κάτω μέχρι την κορυφή της κουπαστής.

MarksCaride-Residence-by-I-Beam-Architecture-And-Design-1

Το σχέδιο του διαμερίσματος ανανεώνεται ανά τακτά διαστήματα. Οι τοίχοι, οι οποίοι χρησιμεύουν για την εναλλαγή κάποιου δωματίου σε στούντιο εκθέσεων ή γραφείο, είναι συρόμενοι και ζυγίζουν πάνω από 500 κιλά ο καθένας.
MarksCaride-Residence-by-I-Beam-Architecture-And-Design-4
Τα έπιπλα σε όλα τα δωμάτια είναι φτιαγμένα από ξύλο καρυδιάς, ενώ στην κουζίνα διακρίνεται μάρμαρο Carrera, για να προσθέσει ένα πιο αριστοκρατικό και επιβλητικό ύφος σε σύγκριση με τους υπόλοιπους χώρους.
MarksCaride-Residence-by-I-Beam-Architecture-And-Design-7

Πηγή: http://freshome.com

You may also like