Σούπερ-μαμά φτιάχνει με 400.000 LEGO το κάστρο του Hogwarts

Μόλις είδαμε την εικόνα που απαθανατίζει ολόκληρο το κάστρο του Hogwarts, φτιαγμένο από εκατοντάδες χιλιάδες LEGO, κι έτοιμο να παίξει μαζί του όποιο παιδί θέλει, μνήμες ξύπνησαν από την παιδική μας ηλικία, όταν ζούσαμε τη φρενίτιδα που είχε προκαλέσει ο μαγικός κόσμος του Harry Potter. Ακόμη και τώρα οι φαν των ταινιών ενθουσιάζονται στο άκουσμα οποιουδήποτε νέου εγχειρήματος σχετικό με την υπόθεση, όπως τα prequel με τα Fantastic Beasts ή η επικείμενη εφαρμογή της Niantic «Wizards Unite».

Μία υπερ-μαμά δύο τυχερών παιδιών, η Alison Finch, αποφάσισε να πάει την αγάπη για το Harry Potter ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσει μία από τις καταπληκτικότερες κατασκευές που έχουμε δει, ένα αντίγραφο του κάστρου του Hogwarts, αποτελούμενο από 400.000 κομμάτια LEGO. Η λεπτομερής αναπαράσταση δεν περιορίζεται μόνο στο εξωτερικό μέρος του κάστρου αλλά και στο εσωτερικό, με δωμάτια, όπως η περίφημη τραπεζαρία όπου έτρωγαν οι μαθητές όλων των House μαγείας και οι καθηγητές, οι κοιτώνες, το σπίτι του Hagrid, το δωμάτιο με τα φίλτρα, η βιβλιοθήκη, η αίθουσα του Snape, οι κινούμενες σκάλες, και πολλά άλλα.

«Έκανα αρκετή έρευνα στα βιβλία και στις ταινίες, ψάχνοντας για τις παραμικρές λεπτομέρειες, πράγματα, όπως τον παλιομοδίτικο προτζέκτορα στην τάξη του καθηγητή Lupin για την Άμυνα Ενάντια στις Σκοτεινές Τέχνες, την τοποθεσία του μαθήματος των φίλτρων, και την ξύλινη επένδυση στην αίθουσα με τα ξόρκια», είπε η Finch στο Brother’s Brick.

Η κατασκευή χρειάστηκε συνολικά 12 μήνες να ολοκληρωθεί και ήταν έτοιμη πριν το Brick Con 2012.

 

You may also like