Σπιτικό ασκησιολόγιο : Πώς να γυμναστούμε πριν το Reveillon ; από τον Μάνο Βροντζάκη

Καλή σας εβδομάδα, σας γράφω από το υπερ-στολισμένο Λονδίνο.Το ρεβεγιόν Χριστουγέννων πέρασε, αλλά είμαι σίγουρος πως όλες σας δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στο τι θα φορέσετε και πως θα είστε την βραδιά που αλλάζει ο χρόνος. Σας έχω σήμερα λοιπόν, ένα μίνι πρόγραμμα το οποίο μπορείτε να εκτελέστε μόνες σας στο σπίτι από τώρα αλλά και μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να σας κολακεύει το φόρεμα που θα βάλετε ακόμη περισσότερο, καθώς θα έχετε σμιλεύσει το σώμα σας παραπάνω!!!

ΑΣΚΗΣΗ 1η:

Καθίσματα (squats) : βοηθάνε στη σύσφιξη όλου του ποδιού και κυρίως γλουτού & τετρακεφάλου αλλά και στην απώλεια πόντων απο την περιοχή των γοφών.
-> Κάνετε 3 σετ x 15 επαναλήψεις/ 1′ διάλειμμα ενδιάμεσα.

1

ΑΣΚΗΣΗ 2η:

Προβολές (lunges) : βοηθάνε επίσης στη σμίλευση και στην ενδυνάμωση όλου του ποδιού & κυρίως γλουτού.
-> Κάνετε 3σετ x 15 επαναλήψεις/ 1′ διάλειμμα ενδιάμεσα.
2

3
ΑΣΚΗΣΗ 3η:

Push ups : γυμνάζεται κυρίως το στήθος,αλλά λόγω του ότι υποβοηθούν τα χέρια για την εκτέλεση της άσκησης γυμνάζεται και συσφίγγεται και όλο το χέρι. Συνεπώς με αυτήν την άσκηση που είναι τόσο απλή, “δουλεύετε” 2-3 μυικές ομάδες ταυτόχρονα.
*Tip: μπορείτε να σταθείτε στα γόνατα & να σταυρώσετε πίσω τα πόδια σας. Κάνετε την άσκηση πιο εύκολη.
-> Κάνετε 3 σετ x 12-15 επαναλήψεις/ 1′ διάλειμμα ενδιάμεσα.
4

5

ΑΣΚΗΣΗ 4η:
Βυθίσεις (deeps) : μία άσκηση η οποία θα σας βοηθήσει να πετύχετε σούπερ σύσφιξη στην πίσω περιοχή του χεριού (τρικεφάλου) όπου ειλικρινά είναι δύσκολο σημείο για εσάς τις γυναίκες διότι επέρχεται πολύ εύκολα χαλάρωση σε αυτόν τον μύ.
*Tip: λυγίστε τα γόνατα για να διευκολυνθείτε.
-> Κάνετε 3σετ x 12-15 επαναλήψεις/ 1′ διάλειμμα ενδιάμεσα.
6

ΑΣΚΗΣΗ 5η:
Κοιλιακοί : με αυτήν την άσκηση μπορείτε να γυμνάσετε και την πάνω αλλά και την μεσαία μοίρα της κοιλιάς με αποτέλεσμα να έχετε μία επίπεδη και σφιχτή κοιλιά.
-> Κάνετε 3 σετ x 15 επαναλήψεις/ 1′ διάλειμμα ενδιάμεσα.

7

Είμαι σχεδόν βέβαιος πως οι περισσότερες από εσάς έχετε επιλέξει φόρεμα σε στενή γραμμή για την βραδιά που θα αλλάξετε τον χρόνο. Και καλά κάνετε!!!
Γιατί…Αν ακολουθήστε αυτο το ασκησιολόγιο για όλες αυτές τις ημέρες θα δείτε διαφορές στο σώμα σας χωρίς να αλλάξετε το φόρεμα σας, και όλοι θα σας ζηλεύουν…

Καλή επιτυχία & ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ σε όλους & όλες σας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε μου mail στο [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Μάνο Βροντζάκη, πατήστε εδώ

You may also like