Στην Αθήνα η Lady Gaga με όλες τις ιδιοτροπίες της, από τον Κλίντον Μιραλλά

17Στα πλαίσια της περιοδείας της ‘’The Art Pop ball’’, η εγωκεντρική ποπ τραγουδίστρια, ηθοποιός, επιχειρηματίας, ακτιβίστρια και φιλάνθρωπος, όπως θέλει να χαρακτηρίζεται, θα επισκεφτεί την χώρα μας για μία και μοναδική συναυλία στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Εμπρός μικρά μου τερατάκια, σπεύστε να αγοράσετε εισιτήρια των οποίων οι τιμές ξεκινάνε από 39 ευρώ ενώ για τις vip θέσεις φτάνουν έως τα 120. Αρκετά χρήματα για να ανοίξει κανείς ένα μπουκάλι στο δικό μας greek idol, Παντελή Παντελίδη.

Η Lady Gaga ή αλλιώς Stefani Joanne Angeling Germanotta, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έχει στην κατοχή της πολλά βραβεία ανάμεσα στα οποία 8 MTV Music Awards, 3 Much Music Awards, 3 Brit Awards. Έχει κερδίσει επίσης 3 Grammy, 100 πόντους γκρίφιντορ, 1 όσκαρ και 600 MB από την Cosmote, χωρίς να έχει καν συνδρομή στην συγκεκριμένη εταιρία.

Στα πλαίσια της περιοδείας της, που θα ξεκινήσει από την Ελλάδα, η Lady Gaga, ζήτησε να μην έχει δημοσιογράφους όταν φτάσει στο αεροδρόμιο και μία λιμουζίνα σε κόκκινο χρώμα Rolls Royce, καθώς το κλασσικό μαύρο ή άσπρο χρώμα, θεωρεί ότι δεν ταιριάζει με τα μάτια της και της χαλάνε την αισθητική. Επίσης, στην προεδρική σουίτα που έχει κλείσει ‘’γιατί Gaga είναι αυτή’’, ζήτησε να μη μπαίνει καθόλου ο ήλιος στο δωμάτιό της, καθώς ως γνωστών ο ήλιος δεν αρέσει καθόλου στους βρικόλακες. Θέλει επίσης όλα τα έπιπλα μέσα στο δωμάτιο, βασικά στη σουίτα, να είναι άσπρα, ξεκινώντας από τα κομοδίνα, τα χαλιά φτάνοντας μέχρι και το πόμολο της πόρτας. Όλα άσπρα.

Lady+Gaga+Rocks+Several+Outfits+NYC+MMXyQ9TeGRUlΗ διατροφή της στην Ελλάδα θα περιλαμβάνει σαλάτες, φρούτα, ψάρια αλλά και ελληνικούς μεζέδες. Η Lady Gaga έχει ζητήσει να αποφευχθούν τα οστρακοειδή, επειδή είναι αλλεργική σε αυτά, ενώ έχει ζητήσει και συγκεκριμένη ποικιλία ελληνικού κρασιού, που είχε δοκιμάσει στις διακοπές της στην Κρήτη το 2011.

Βέβαια, σαν κάθε κλασσική τουρίστρια που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ζήτησε να επισκεφτεί την Ακρόπολη αλλά και να παρακολουθήσει κάποια παράσταση στο Ηρώδειο. Γι ’αυτό, έχει κλείσει τον χώρο για ιδιωτική χρήση και οι ηθοποιοί θα παίζουν μόνο για πάρτη της, αφού τον ποπ idol δεν ήθελε να πάει κάποια μέρα που το Ηρώδειο θα είχε κι άλλους θεατές, για να μην προκαλέσει πανικό με την παρουσία της και για να μην τη ματιάσουν. Φόρα λοιπόν γλυκιά μου το βρακί σου ανάποδα και τράβα να δεις την παράσταση!

O Κλίντον Μιραλλάς είναι σπουδαστής στο πρώτο έτος της σχολής Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 και διατηρεί το blog του fumaro

You may also like