Στη δημοσιότητα posters για το “Spider-Man: Homecoming”

Ο Άνθρωπος – Αράχνη ετοιμάζεται για τη νέα του ζωή!

Η πρώτη εμφάνιση του Spidey στο Marvel Cinematic Universe ήταν μόλις πέρυσι στην ταινία “Captain America: Civil War”. Με το “Spider-Man: Homecoming” ο αγαπημένος ήρωας επιστρέφει στη δράση και τα νέα posters που κυκλοφόρησαν από τη Sony μας… “πριζώνουν”!

Για όσους δεν είδατε ακόμη το trailer, ρίξτε μία ματιά προτού συνεχίσω…

Οκ, τώρα συνεχίζω!
Όπως φαίνεται στη νέα ταινία του Spidey, ο Peter Parker (ο Tom Holland ενσαρκώνει για δεύτερη φορά το ρόλο) είναι ήδη ο Spider-Man, αλλά προσπαθεί ακόμη να ισορροπήσει τη ζωή του super ήρωα με εκείνη του φυσιολογικού πιτσιρικά. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του Tony Stark / Iron Man (Robert Downey Jr.), ο οποίος τον στηρίζει σε επίπεδο εξοπλισμού, αλλά και σαν… μέντορας – ναι, ΟΚ, ξέρουμε πως ο Tony Stark λειτουργεί κάπως “αυτόνομα”, οπότε Κύριος οίδε τι ακριβώς θα του μάθει!

Κάπου εδώ κολλάει αυτό που είχε πει κάποτε ο θείος Ben στον Peter. Πως “η μεγάλη δύναμη έρχεται με μεγάλη ευθύνη”. Επομένως μοιάζει ταιριαστό το ένα από τα posters που κυκλοφόρησε η Sony με τον Spidey σε… chill mode να ακούει την αγαπημένη του μουσική και να φοράει το σχολικό του jacket. Άραγε να έχει μόλις αντιμετωπίσει κάποιον villain και να χαλαρώνει προτού γυρίσει σπίτι “σα να μη συμβαίνει τίποτα”; Η φαντασία μας μπορεί να θέσει ό,τι σενάριο θέλει! Μάλιστα αυτό το poster μας χαρίζει κι ένα easter egg που δεν είναι άλλο από τον Πύργο των Avengers στο φόντo, ενώ το χαρακτηριστικό “A” του Πύργου εμφανίζεται και στο δεύτερο poster!
Οι Tom Holland και Robert Downey Jr. θα συνυπάρξουν στη νέα ταινία με τους Marisa Tomei, Donald Glover και Jon Favreau, ενώ ο Michael Keaton θα είναι ο villain της ιστορίας στο ρόλο του Adrian Toomes / Vulture.

Η ταινία έρχεται στην Ελλάδα στις 6 Ιουλίου και μαντέψτε ποια προετοιμάζεται… ψυχολογικά!

You may also like