Στη Ρώμη με αγάπη

Ο Γούντι Άλεν παρουσιάζει μια νέα, ανάλαφρη κωμωδία.Ο αειθαλής σκηνοθέτης, συνεχίζει το ευρωπαϊκό του grand tour, κατακτώντας αυτή τη φορά την ιταλική πρωτεύουσα.

Η ρομαντική κωμωδία “To Rome With Love” αντλεί έμπνευση από το μεσαιωνικό Δεκαήμερο του Βοκάκιου και εκτυλίσσεται σε τέσσερα σκετς, ένα από τα οποία μάλιστα σηματοδοτεί την επιστροφή του Άλεν μπροστά από την κάμερα.

Πρόκειται για ένα καλειδοσκοπικό κουαρτέτο ιστοριών, που λαμβάνουν χώρα στη ρομαντική Ρώμη, και οι πρωταγωνιστές του είναι: ένας γνωστός αρχιτέκτονας που ξαναζεί τη νιότη του· ένα ένας μέσος, συνηθισμένος ρωμαίος που ξαφνικά μετατρέπεται σε μεγάλη διασημότητα· ένα νεαρό ζευγάρι από την επαρχία, που χωρίζεται και πηγαίνουν διαφορετικές ερωτικές συναντήσεις· και ένας αμερικανός οπερατικός σκηνοθέτης, που προσπαθεί να ανεβάσει έναν καλλίφωνο νεκροθάφτη πάνω στη σκηνή της όπερας.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια και μούσα, πλέον του σκηνοθέτη, η Πενέλοπε Κρούζ… μαζί της διάσημοι ηθοποιοί όπως: Έλεν Πέιτζ, Γούντι Άλεν, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Άλεκ Μπόλντγουιν, Ρομπέρτο Μπενίνι, Ορνέλα Μούτι, Τζούντι Ντέιβις, Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Ιζαμπέλα Φεράρι, Τζουλιάνο Τζέμα.

Σύμφωνα με τους κριτικούς, δεν θα σας απογοητεύσει , αντιθέτως θα ενθουσιαστείτε με τις έξυπνες ατάκες και φυσικά το ιδιότυπο χιούμορ του Αλλεν!Α, και ο Μπενίνι δίνει τον καλύτερό του εαυτό… για άλλη μία φορά….

 

 

 

 

 

[vsw id=”WIbYqxqtP38″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

You may also like