Στις 30 Ιανουαρίου του 2013 τα «αποκαλυπτήρια» του νέου Blackberry 10

Σύμφωνα με διαδικτυακή πύλη slashgear.com, τα αποκαλυπτήρια του νέου Blackberry 10 θα γίνουν από την κατασκευάστρια εταιρεία RIM στις 30 Ιανουαρίου του 2013. Στην ίδια εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου μοντέλου αναμένεται να γίνει γνωστή και η ημερομηνία που θα βγει το προϊόν στην αγορά.

«Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του Blackberry 10, βάλαμε στόχο να δημιουργήσουμε μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας που θα μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες του κάθε χρήστη. Η ομάδα μας εργάστηκε σκληρά ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα κινητό με καινοτομίες, εύκολο και απλό στη διαδικτυακή περιήγηση και παράλληλα πλούσιο σε εφαρμογές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Θόρστεν Χέινς, γενικός διευθυντής της RIM.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η RIM εκτιμά πως το νέο Blackberry 10 θα είναι σε θέση «να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες» της εταιρείας.

Κλείνοντας, ο κ. Χέινς έκανε ιδιαίτερη μνεία στους συνεργάτες της RIM, τονίζοντας ότι συγκαταλέγονται στους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού, εφαρμογών και προγραμμάτων για συσκευές κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως.

Πηγή: http://www.protothema.gr

You may also like