“Στον γκρεμό” της Ντόρας Γιαννακοπούλου

ston gkremoΚαι μόνο βλέποντας το trailer,σας κεντρίζει το ενδιαφέρον το νέο βιβλίο της Ντόρας Γιαννακοπούλου, αλλά διαβάζοντας την υπόθεση, είμαι σίγουρη ότι θα θελήσετε να ξεκινήσετε αμέσως την ανάγνωσή του.

Η συγγραφέας των best seller “Πρόβα Νυφικού”, “Πεθαίνω Για Σένα” επιστρέφει με ένα νέο βιβλίο που περιπλέκει έρωτα και μυστήριο, παρελθόν και παρόν, θρίλερ και θαμμένα κατάλοιπα.

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ένα άγγιγμα και ένα βλέμμα ήταν αρκετά για να ερωτευτούν παράφορα ο Παύλος και η Ελπίδα. Ένα τραγικό γεγονός όμως το επόμενο καλοκαίρι θα βυθίσει στο πένθος τους αγαπημένους τους και θα αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.

Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, στον καιρό της φτώχειας και των μνημονίων, ο κόσμος του θεάτρου προσπαθεί να επιβιώσει περιοδεύοντας στην επαρχία. Ο θίασος της Στέλλας στα Τρίκαλα θα αναστατωθεί από την εξαφάνιση ενός νέου ηθοποιού, του Βασίλη Πετρόπουλου. Η Βίκη, το κορίτσι του, βρίσκεται σε απόγνωση. Τότε αναλαμβάνουν δράση οι γνωστοί μας ντετέκτιβ, ο Στρατής και ο Βλάσης, για να ανακαλύψουν πού βρίσκεται ο Βασίλης και γιατί έφυγε ξαφνικά μέσα στη νύχτα.

Καθώς οι έρευνες προχωρούν, το σοκ είναι μεγάλο όταν διαπιστώνουν ότι η εξαφάνιση του Βασίλη σχετίζεται με μια παλιά και ανεξιχνίαστη υπόθεση. Ποια είναι όμως αυτή η σχέση και ποια είναι τα δολοφονικά μυστικά που κρύβονται πίσω απ’ όλα αυτά; Πώς θα αντέξει η Βίκη και ο Βασίλης τη φοβερή αποκάλυψη όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν και όσων τους περιμένουν στο μέλλον;

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ
Για περισσότερες πληροφορίες:

You may also like