Στον πυρετό του Μουντιάλ το Buffalo Wings & Rings!

Το επισκεφτήκαμε πριν από λίγες μέρες… κι επιβεβαιώνουμε ότι είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το Μουντιάλ και όποιον άλλο αγώνα θέλετε σε οποιοδήποτε άθλημα αγαπάτε και να φάτε αυθεντικό αμερικάνικο φαγητό. Κι αν είστε κοπέλα; Που ξέρετε μπορεί να βρείτε το ιδανικό ταίρι!

Το Buffalo Wings & Rings είναι έτοιμο να υποδεχτεί το Μουντιάλ  και να μετατραπεί σε μια VIP κερκίδα προσφέροντας στους επισκέπτες του την απόλυτη «οπαδική» εμπειρία.To πρώτο sports lifestyle restaurantπου άνοιξε πρόσφατα στη Νέα Ερυθραία θα μεταδώσει τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και υπόσχεται μοναδικές ποδοσφαιρικές βραδιές.

Με τον ποδοσφαιρικό πυρετό να κορυφώνεται και με τις 31 οθόνες led (εκ των οποίων η μία είναι 81 ίντσες!)που έχουν στηθεί στο χώρο να δημιουργούν μια ολοζώντανη ατμόσφαιρα,οι λάτρεις της μπάλας και όχι μόνο, μπορούν να απολαύσουν τους κρίσιμους αγώνες σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές γεύσεις από το πλούσιο μενού αλλά και με τις μπύρες και τα κοκτέιλ να απογειώνουν τις μουντιαλικές στιγμές.

Το Buffalo Wings & Ringsείναι το μέρος που μπορείς να φωνάξεις, να πανηγυρίσεις και να ζήσεις τον παλμό του ματς καθώς μότο του δεν είναι άλλο από το EAT, DRINK, TALK LOUDLY!

 

 Buffalo Wings & Rings, Χαριλάου Τρικούπη 127 Νέα Ερυθραία,  Τηλ. 210 6206625

You may also like