Στους δρόμους της Αθήνας τα Everyday Girls @ MTV

Ο καιρός φτιάχνει και τα Everyday Girls του MTV «αρπάζουν» την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους της Αθήνας στην αναζήτηση των «ηρώων της πόλης». Πιστές στο concept των Everyday Legends, αυτή την εβδομάδα μας παρουσιάζουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετα θέματα.

EVG_ NIKOS ILIOPOULOSΗ Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, συναντά στο κλειστό γυμναστήριο του Άγιου Κοσμά, τον Νίκο Ηλιόπουλο, πανελλήνιο πρωταθλητή νέων στην ενόργανη γυμναστική και μαζί μιλούν για τις σκληρές προπονήσεις, τις θυσίες, την πειθαρχία, τα ωράρια και τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού. Ο Νίκος στα 20 του έχει κατακτήσει τον κόσμο της ενόργανης γυμναστικής και τα όνειρά του δεν σταματούν ποτέ. Νίκος και Μαριάνθη ανεβαίνουν στον ίππο, το μονόζυγο και τη δοκό ισορροπίας και μιλούν για τις ταραγμένες ισορροπίες μιας γενιάς που προσπαθεί να τα καταφέρει κόντρα στην κρίση.

EVG alternative tour of athens_photo Η Μυρτώ Κάζη από την άλλη, συναντά στο κέντρο της Ομόνοιας, τη Μαρία και τον Νίκο, δύο από τα βασικά μέλη της ομάδας «Alternative Tours of Athens». Με μότο τους «ανακαλύψτε την πραγματική Αθήνα και τους λόγους για τους οποίους την αγαπάμε. Βρεθείτε στα κατάλληλα μέρη, εκτιμήστε τη δυναμική του δημιουργικού της χάους και ανακαλύψτε τους θησαυρούς της», οι «Alternative Tours of Athens» πραγματοποιούν κάθε μέρα 3ωρες εναλλακτικές ξεναγήσεις στην πόλη με άξονες πολύ πρωτότυπες θεματικές! Μαρία, Νίκος και Μυρτώ ακολουθούν τη διαδρομή του Street Art Tour βλέποντας και αναλύοντας τα διασημότερα graffiti της Αθήνας!

Street art, αρχιτεκτονική, μόδα και νέοι δημιουργοί, νυχτερινή ζωή, κινήματα στην πόλη, φωτογραφία σε αστικό τοπίο, καθώς και λογοτεχνία στην Αθήνα είναι μερικές από τις πιθανές θεματικές βόλτες! Τα κορίτσια, υπόσχονται να τις ακολουθήσουν όλες!

Στην ίδια εκπομπή δείτε τα διασημότερα under water Harlem Shakes του πλανήτη από φοιτητές καταξιωμένων πανεπιστημίων των ΗΠΑ, αλλά και το εντυπωσιακό Harlem Shake των VEGAS με την έκτακτη συμμετοχή του.. Αντύπα!

Everyday Girls: Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 20.30 Επανάληψη Σάββατο 9/[email protected]

You may also like