Συμβουλές από διάσημους άντρες!

Κάθε γυναίκα χρειάζεται την άποψη ενός άντρα για να έχει μία ολοκληρωμένη ιδέα σχετικά με το τι σκέφτονται και ποιες είναι οι απόψεις του άλλου φύλου!

Με αυτό το σκεπτικό συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές από διάσημα “αγόρια” , που έχουν «φάει τη ζωή με το κουτάλι», προκειμένου να μάθουμε και εμείς για το τι κρύβουν μέσα στο κεφάλι τους!

elle-conan-obrien-xln

Conan O’Brien
«Πάρτε την ευθύνη: Διαλέξτε το εστιατόριο ! Ήμουν  από εκείνους τους ανθρώπους που θα έλεγα , « δεν ξέρω , τι θέλεις να κάνουμε;» και τελικά αυτό δεν με πήγε πουθενά . Έπειτα, όμως έμαθα πόσο απλό είναι να πεις για παράδειγμα , « Θα πάμε στο Olive Garden», δοκιμάστε το δεν είναι δύσκολο.»

 

 

 

 

elle-01-paul-rudd-xlnPaul Rudd
«Μην παντρευτείτε κάποιον που παρακολουθεί συνεχώς ότι έχει σχέση με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.» Για να το λέει κάτι θα ξέρει!

 

 

 

 

elle-02-will-smith-xlnWill Smith
«Να είσαστε σαφής για το τι εννοείτε . Δεν γίνεται για παράδειγμα να επιχειρηματολογείτε για 20 λεπτά, και στο τέλος να μην έχουμε καταλάβει ποιο είναι το πραγματικό θέμα!» Ακούστε τι λέει ο Will, έχει απόλυτο δίκιο!

 

 

 

 

elle-04-alexander-skarsgard-xlnAlexander Skarsgård
«Όταν η αδελφή μου η Eija ήταν ίσως δυόμισι χρονών, εκείνη και ο αδελφός μου είχαν μία διαφωνία. Η Eija δεν μπορούσε να γράψει, έτσι είπε , «Μπαμπά , γράψε μου : Τα κορίτσια έχουν πάντα δίκιο » Έπειτα το κόλλησε επάνω στον τοίχο της κουζίνας και εξακολουθεί να κρέμεται εκεί.»

 

 

 

 

elle-05-alec-baldwin-xlnAlec Baldwin
«Ο φίλος μου [ συγγραφέας ] Ronnie Dobson είπε:« Δεν ξέρεις κανέναν μέχρι να τον δεις να “παλεύει με τους δαίμονες” του. Πρέπει να δεις κάποιον στη χειρότερη κατάσταση του και μετά να ρωτήσεις τον εαυτό σου αν μπορείς να το χειριστείς .»

 

 

 

 

 
hot-channing-tatum-18Channing Tatum
« Η Jenna και εγώ έχουμε ένα κόλπο που χρησιμοποιούμε για να τσεκάρουμε ο ένα τον άλλον. Λέμε : « Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10 , πόσο μ ‘αγαπάς τώρα ;»  Έχει τύχει να μου πει « Σ ‘αγαπώ στο 6 τώρα” και λίγο αργότερα:  “Έχω ένα πρόβλημα, πάμε να το συζητήσουμε.»

You may also like