Συμβουλές για άνδρες: Τι να μην κάνετε σε ένα ραντεβού

moonlight loveΜην σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δίνουμε στο The K-magazine, συμβουλές σε άνδρες. Πρώτον γιατί μας διαβάζουν άνδρες και δεύτερον αυτές οι “οδηγίες” μπορούν να εφαρμοστούν και από τις γυναίκες!

1.Μην είστε νευρικοί
Σχεδόν κάθε άνδρας που βγαίνει για ραντεβού είναι νευρικός, ενώ πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι. Οι γυναίκες μπορούν να το καταλάβουν από τη στιγμή που φτάνουν κι αυτό τις κάνουν να αισθάνονται ότι είναι στην κόψη του ξυραφιού. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μία ατμόσφαιρα χαλαρή και μην περιμένετε να “σπάσει αυτή τον πάγο” και για τους δυο σας. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Βγήκατε για ένα ποτό και για να γνωριστείτε καλύτερα. Χαμογελάστε, φιλήστε την στο μάγουλο όταν φτάσει, καθίστε, πάρτε μα αναπνοή και απολαύστε τη βραδιά σας!

2. Δεν είστε εκεί για να “πουλήσετε” τον εαυτό σας
Είστε σε ραντεβού όχι σε επαγγελματική συνάντηση. Δεν πρέπει να πείσετε την γυναίκα αυτή να ενδιαφερθεί για εσάς… Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τον εαυτό σας. Αν είστε καλός άνθρωπος, αυτό θα φανεί από τους τρόπους σας, τη συμπεριφορά σας…κι όχι αναπτύσσοντας τη λίστα των επιτυχιών σας. Για αλλαγή, ζητείστε να σας μιλήσει για τη ζωή της…

3. Μην καθυστερήσετε πάνω απο 10 λεπτά
Είναι εκνευριστικό, ο κόσμος έχει δουλειές. Μετά από ένα χρόνο σχέσης, μπορείτε να καθυστερείτε, θα σας αγαπά ήδη τόσο πολυ, που θα σας το συγχωρέσει. Για τώρα που είναι αρχή… να είστε συνεπείς!

4. Μην μιλάτε πολύ!
Ρωτήστε την πράγματα για τη ζωή της, ακούστε αυτά που σας λέει και μην φοβάστε τις παύσεις…

5. Αφήστε προσωπικό χώρο
Εκτός κι αν είναι ξεκάθαρο από την πλευρά της ότι θέλει να φιληθείτε, μην κάθεστε κολλητά ο ένας στον άλλο ούτε μην της στέλνετε μηνύματα με υπονοούμενα…αγγίζοντας την πονηρά! Χαλαρώστε η άνεση στη γλώσσα του σώματος είναι σημαντική, αλλά αφήστε την οικειότητα για τα επόμενα ραντεβού. Μην την τρομοκρατήσετε με τις προθέσεις σας!

6. Μην φερθείτε περίεργα την ώρα του λογαριασμού
Πλέον οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ότι θα πληρώσουν το δικό τους ποτό, δεν περιμένουν από τον καβαλιέρο τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εκτιμήσουν το γεγονός να προσφερθείτε να το κάνετε εσείς. Είναι ιπποτικό…Αλλά μην φερθείτε σαν κακομαθημένα αγοράκια να επιμείνει να πληρώσει το μερίδιο της… είναι δικαίωμά της. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΤΟ… είναι γαϊδουριά! Συζητήστε το ευγενικά…

Κι είστε έτοιμοι για ένα πετυχημένο ραντεβού….

Πηγή: εδώ

You may also like