Συνδέεται η πλαστική χειρουργική με την απιστία;

infidelity_articleHΤα μέλη της Ashleymadison στην Ελλάδα δεν χρειάζονται πλαστική για να νιώσουν αυτοπεποίθηση για να προχωρήσουν σε μια εξωσυζυγική σχέση. Αναβλύζει από μέσα τους!!!

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μια έρευνα στα μέλη της ιστοσελίδας και από τις 30 χώρες ώστε να βρεθεί το πώς συνδέονται οι πλαστικές επεμβάσεις ομορφιάς με την απιστία. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Διεθνής Κοινότητας των Πλαστικών Χειρουργών Αισθητικής (ISAPS), οι Ελληνίδες έρχονται δεύτερες σε σειρά μετά τις Νοτιοκορεάτισσες και σχεδόν τρίτες από τις Ιταλίδες στο να καταφεύγουν σε πλαστικές επεμβάσεις. Όσο για τους Έλληνες άνδρες κατέχουν πρωτιά στις πλαστικές επεμβάσεις των απόκρυφων σημείων τους.

Σύμφωνα με την ISAPS, 1 στους 79 Έλληνες έχει καταφύγει σε πλαστική επέμβαση, ακόμα και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Το site της Ashleymadison.com,όπου ειδικεύεται στις εξωσυζυγικές σχέσεις, πραγματοποίησε έρευνα στα εγγεγραμμένα μέλη του στην Ελλάδα, συνολικά 51.300 άτομα και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Πολύ μικρό ποσοστό από τα μέλη του site έχουν προχωρήσει σε κάποια πλαστική επέμβαση για αισθητικούς λόγους, σε σύγκριση  με τα 142.394 σε όλη την Ελλάδα άτομα που επέλεξαν την επέμβαση (και δεν είναι μέλη του site).

Εδώ είναι μερικά από τα αποτελέσματα:

*Γυναίκες:

Οι πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις στην Ελλάδα για τις γυναίκες είναι :

v Αποτρίχωση με Laser 54,9%

v Μεγέθυνση στήθους 24,2%

v Botox 18,9%

v Αύξηση όγκου χειλιών 16,3%

v Πλαστική και σύσφιξη κόλπου 8,4%

Όταν ρωτήθηκαν οι γυναίκες μέλη της ιστοσελίδας, αν προχώρησαν σε εξωσυζυγική σχέση πριν ή μετά την επέμβαση, οι απαντήσεις ήταν αρκετά εντυπωσιακές : το 72,3% διατηρούσε τη σχέση πολύ πριν την διαδικασία της επέμβασης ενώ το 17,7% έκανε σχέση μετά την επέμβαση.

* Όσον αφορά τους άντρες, προχώρησαν σε πλαστική επέμβαση για να ευχαριστήσουν τον εαυτό τους και τη σύντροφο τους. Οι πιο δημοφιλείς επεμβάσεις είναι :

v Μεταμόσχευση μαλλιών 31,3%

v Μεγέθυνση πέους 9,5%

v Ενέσεις με υαλουρονικό οξύ 8,8%

v Botox 5,9%

v Αποτρίχωση με laser 31,1%

plastic-surgery1Όταν ρωτήθηκαν αντίστοιχα πότε σύναψαν εξωσυζυγική σχέση, πριν η μετά την επέμβαση, τα αποτελέσματα ήταν εξίσου εντυπωσιακά : το 95,1% απατούσε από πριν την επέμβαση και μόλις το 4,9% μετά την επέμβαση.

Ο Noel Biderman, ιδρυτής και διευθύνων Σύμβουλος της AshleyMadison.com σχολίασε : «Είναι αυτονόητο ότι τα μέλη μας δεν χρειάζονται το νυστέρι του πλαστικού για να νιώσουν την αυτοπεποίθηση να συνάψουν ερωτικό δεσμό εκτός γάμου. Όταν ρωτήθηκαν εάν η αισθητική χειρουργική αυξάνει τις πιθανότητες μιας εξωσυζυγικής σχέσης, το 85,3% των ανδρών και το 92,4 των γυναικών απάντησε ότι δεν είναι απαραίτητη.»

Για να γίνεις μέλος της Ashleymadison.com κάνε κλικ στo www.ashleymadison.com

You may also like