Τέλος το Hotmail, ζήτω το Outlook.com

eb-newmail-outlook-logoΕγκαίνια στη νέα υπηρεσία email έκανε η Microsoft. Το νέο Outlook.com εγκαινιάστηκε επίσημα για πρώτη φορά και σύντομα θα δώσει τη θέση του στο Hotmail.com.Η Microsoft είχε ήδη ανακοινώσει την αλλαγή από το hotmail στο outlook που σταδιακά πραγματοποιείται.

Οι χρήστες δεν χρειάζεται προς το παρόν να αλλάξουν διεύθυνση email από hotmail σε outlook.

Η αλλαγή του Hotmail σε Outlook είναι η πρώτη από τις δύο σημαντικές αλλαγές που έχει προγραμματίσει η Microsoft. Η άλλη είναι η αλλαγή του MSN Messenger σε Skype.Το νέο Outlook κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον των χρηστών καθώς μέσα σε μόλις 6 ώρες από την ανακοίνωσή του είχαν εγγραφεί πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες.

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τη νέα υπηρεσία δημιουργώντας ένα καινούργιο email με την κατάληξη @outlook.com.

Η νέα υπηρεσία της Microsoft θα ενσωματώνει το Skype και θα αποτελεί έναν νέο ανταγωνιστή στο Gmail της Google που σήμερα διαθέτει το Google Talk που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των χρηστών.

Σήμερα το δημοφιλέστερο email είναι αυτό της Google με 425 εκατομμύρια χρήστες ενώ ακολουθεί αυτό της Microsoft (hotmail) με 350 εκατομμύρια νέους χρήστες.

Πηγή: http://www.e-go.gr

You may also like