Ταρτάρ με καβούρι και γκρέιπφρουτ

ΥΛΙΚΑ: (για 16 περίπου κομμάτια)
120 γραμ. καβούρι
water biscuits ή ψωμί
1 ασκαλώνιο πολύ ψιλοκομμένο (το μικρό μακρουλό και σκληρό κρεμμύδι)
1 κ.σ. λεπτές ροδέλες από μικρό κρεμμυδάκι φρέσκο
3 φέτες γκρέιπφρουτ καθαρισμένες (χωρίς την μεμβράνη)
αλάτι
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
ζιλιέν από τη φλούδα του γρέιπφρουτ για το γαρνίρισμα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Έχετε το μίγμα του καβουριού έτοιμο και βάλτε το πάνω στα ψωμάκια το πολύ 20 λεπτά πριν το σερβίρισμα.
Κόβετε το γκρέιπφρουτ σε κυβάκια και το ανακατεύετε με όλα τα υλικά . Δοκιμάζετε και διορθώνετε στο αλάτι.

*Σερβίρισμα: Πάνω στα μπισκότα ή σε φέτες ψωμιού, που έχετε βάλει σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 5 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ανοιχτό καφέ χρώμα. Γαρνίρετε με τη φλούδα του φρούτου.

Πηγή: http://www.pandespani.com

You may also like