Ταχύτατα μαθήματα καλοκαιρινού φλερτ

0be459f45d92ed4dddda378a63f6933eΑκούγεται ίσως δύσκολο αλλά δεν είναι: το μόνο που χρειάζεται για να γίνετε experts στα κόλπα του φλερτ είναι να αναπτύξετε και να υποστηρίξετε κάποια χαρακτηριστικά και ιδιότητες που διαθέτετε ήδη. Χωρίς άγχος και με ανάλαφρη διάθεση δοκιμάστε τις ικανότητές σας, και μην απογοητεύεστε αν δεν πετύχετε το σκοπό σας με την πρώτη φορά. Το φλερτ είναι και αυτό μια τέχνη, και όπως όλες οι τέχνες χρειάζεται εξάσκηση, οπότε ξεκινήστε το practice! Να από ποιες ιδιότητές σας μπορείτε να κάνετε την αρχή:

  1. Υπομονή: Μήπως περιμένετε ότι θα πλησιάσετε με λίκνισμα έναν άντρα, θα του χαμογελάσετε λιγάκι και αυτός θα πέσει ανάσκελα; Φυσικά, και αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά υπάρχουν και πολλοί άντρες που θα θελήσουν να σας γνωρίσουν πρώτα. Μπορεί να μην ζητήσει την κάρτα σας ή να μην σας δώσει τη δική του από την πρώτη συζήτηση, μπορεί να περάσουν κάποιες εβδομάδες απλού φλερτ για να πετύχετε τον σκοπό σας. Ένα από τα μυστικά των μεγαλύτερων καρδιοκατακτητών είναι η υπομονή. Να θυμάστε ότι τίποτα καλό δεν συμβαίνει, αν δεν προσπαθήσετε γι’ αυτό.
  2. Αυτοπεποίθηση: Καμπουριάζετε; Σκύβετε συνεσταλμένα το κεφάλι; Και τότε ποιος θα δει το όμορφο προσωπάκι σας; Σηκώστε το κεφάλι, τινάξτε την χαίτη σας – αν την διαθέτετε -, φορέστε το πιο γοητευτικό σας χαμόγελο. Δεν υπάρχει άντρας ή γυναίκα που να μην γοητεύεται από μια προσωπικότητα γεμάτη αυτοπεποίθηση, και είναι γνωστό ότι η σιγουριά που νιώθει κανείς για τον εαυτό του είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό για τους άλλους, γι’ αυτό την επόμενη φορά πριν μπείτε σε έναν χώρο γεμάτο ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, σκεφτείτε τα πιο δυνατά σας χαρίσματα και λειτουργήστε σαν μόλις να πήρατε το πρώτο βραβείο… το αξίζετε!
  3. Διάθεση για περιπέτεια: Κανείς δεν θέλει να περάσει την ζωή του κάνοντας τα ίδια και τα ίδια πράγματα, και οι περισσότεροι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, αναζητούν με λαχτάρα μια έξοδο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Γιατί να μην είσαστε εσείς αυτή η ενδιαφέρουσα πρόταση; «Μια μέρα μαζί μου είναι μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη», αυτό είναι το νέο σας σύνθημα!
  4. Μαζέψτε τα κουράγια σας: Σίγουρα, η πρώτη επαφή με έναν άντρα που σας αρέσει, προκαλεί αμηχανία, ίσως και συστολή, αλλά μην ξεχνάτε: δεν έχετε τίποτα να χάσετε, παρά μόνο μια ευκαιρία να δείξετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας! Αφήστε που μπορεί η γοητεία σας να γίνει αντιληπτή στον διπλανό του και έτσι ακόμη και αν δεν πετύχετε τον πρώτο στόχο να μην φύγετε άπραγη!
  5. Δείξτε ενδιαφέρον: Ναι, μπορεί αυτός ο άντρας να σας αρέσει πολύ, αλλά προσπαθήστε να μην χάσετε το μυαλό σας. Σε όλους μας αρέσει να μας προσέχουν όταν μιλάμε, να μας κάνουν έξυπνες ερωτήσεις, να δείχνουν ενδιαφέρον για μας, γι’ αυτό τεντώστε τα αυτιά σας!
  6. 029d3ab3b5d850572d4e4bac95f3b46eΕιλικρίνεια: Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ψεύτες, έτσι δεν είναι; Ο μόνος τρόπος για να εμπνεύσετε εμπιστοσύνη στο αντικείμενο του πόθου σας είναι να είσαστε ειλικρινής και αληθινή και.. δεν θα βγείτε χαμένη. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πλέον εκπαιδεύσει τον ανιχνευτή ψεύδους μας και καταλαβαίνουμε αμέσως ένα ψεύτικο κοπλιμέντο ή κάποιον που προσπαθεί να αναδείξει τον εαυτό του με ψευδείς πληροφορίες. Keep it simple, keep it true!
  7. Χιούμορ: Το φλερτ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαστε σοβαροί από την αρχή και το τέλος, δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε απέξω ανέκδοτα για την ώρα της ανάγκης. Ελαφριά αστεία, παιχνιδιάρικο χαμόγελο και διάθεση, μικρά πειράγματα είναι η συνταγή της επιτυχίας μια που υπόσχονται μια διασκεδαστική εμπειρία στο πλάι σας.

Καλή επιτυχία και αν μην διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας και δικά σας μυστικά tips, μας αρέσει να μαθαίνουμε! 

You may also like