Τα ανδρικά αρώματα που θα αφήσουν το στίγμα τους.

Η απόλυτη ανδρική εμφάνιση είναι σαν τελετουργικό. Ο άνδρας, δεν έχει στην διάθεσή του, τόσα αξεσουάρ όσα μια γυναίκα. Αλλά σε αυτά τα λίγα, αυτό που βρίσκεται σίγουρα στις υψηλές θέσεις, είναι το άρωμά του. Η Άνοιξη φέρνει, τις καινούργιες επιλογές για ένα αρσενικό, που σίγουρα, θέλει στο πέρασμά του, να αφήνει την δική του ξεχωριστή νότα και ταυτότητα. Όσο για εμάς, δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο δώρο για εκείνον.

Gucci Guilty Absolute

Ένα άρωμα που ξεχωρίζει, ανάμεσα σε μια πληθώρα αρωμάτων με βάση το ξύλο, ξεφεύγοντας, από οτιδήποτε τετριμμένο και παραδοσιακό. Με σκοπό να είναι μοναδικό, ο διάσημος αρωματοποιός Alberto Morillas, δημιούργησε έναν συγκεκριμένο συνδυασμό που διατηρεί το άρωμά του, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή που έρχεται σε επαφή με τα δέρμα.

Hugo Iced

Αυτό το άρωμα, απευθύνεται στον υπερδραστήριο άνδρα του σήμερα, που θέλει να είναι περιπετειώδης, γοητευτικός και να αποπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Οι δροσερές νότες, από αναζωογονητική παγωμένη μέντα, έρχονται να τον συντροφεύουν όλες εκείνες τις ζεστές ημέρες, τόσο στην πόλη, όσο και στις διακοπές του.

You may also like