Τα γούρια του 2018 …που θα σας φέρουν Τύχη!

Ακολουθείστε την σοφία των παλαιών, τις παραδόσεις του λαού μας ή τις φιλοσοφίες και τις παραδόσεις άλλων λαών. Θέλετε να αυξήσετε και να ενισχύσετε την προσωπική σας ευημερία, να επιτύχετε όλους τους στόχους και να προσελκύσετε την καλή σας τύχη; Επιλέξτε ένα αληθινό, καθαρό, δυνατό σύμβολο προστασίας για εσάς και τον χώρο σας.

Τα αντικείμενα, τα χρώματα, τα σχήματα και τα σύμβολα, που σύμφωνα με πολλές παραδόσεις θεωρούνται
“τυχερά” καθώς και εκείνα που εξουδετερώνουν το κακό μάτι, δεν έφτασαν μέχρι τις μέρες μας τυχαία.

Ακόμα προλαβαίνετε να αγοράσετε ένα γούρι για εσάς και τους αγαπημένους σας. Εμείς διαλέξαμε αυτά που μας τράβηξαν την προσοχή…

*από την Pandora

*από την Folli-Follie

*από τα Links of London

* από την “Only for You

*από την αγαπημένη Βίκυ Μαζανίτη,  περνώντας το μήνυμα του  Live Love Hope… “Μοιράσου την αγάπη”.
Έμπνευση;
Η ίδια η αγάπη!
Δε τελειώνει ποτέ και πληρεί από αισθήματα ευφορίας!

*από την Christina Soubli, το Pink Furry-tale, είναι ένας ύμνος στην εποχή που ήμασταν ανέμελα κορίτσια, που το μόνο που μας απασχολούσε ήταν τα όνειρα μας. Πρόκειται για ένα μενταγιόν φτιαγμένο στο χέρι με μια ασημένια ράβδο,μια φιλντισένια πέτρα και μια γούνινη μπάλα σχηματίζοντας έτσι τον αριθμό 18.

*από το κοσμηματοπωλείο Iordanis. Το “Wishing Star”  μέσα του έχει το δέντρο της ζωής και έτσι σας εύχονται να ριζώσουν όλες οι ευχές των εορτών και το αστέρι να σας ακολουθεί όλο τον χρόνο… Ανακαλύψτε το!!! και μαζί του θα στολίσετε με πολλές ευχές κάθε σπίτι χαρίζοντας πολλά χαμόγελα σε πολλούς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο MDA Ελλάς.

Τα Lucky charms 2018 της κεντρικής φωτογραφίας είναι από το beaucoup.gr    και της VallyKontidis.gr που αγαπήσαμε…

You may also like