Τα δώρα του Δία για κάθε ζώδιο, από τη Χριστίνα Θεοχάρη

7cef1c91efa865c51ec926bdf900ab17Αφού αναλύσαμε την προηγούμενη εβδομάδα την έλευση και επιρροή του Δία στον Λέοντα, ήρθε η στιγμή να δούμε ποιες είναι οι θετικές επιπτώσεις του πλανήτη της επέκτασης και των ευκαιριών και στα υπόλοιπα ζώδια…

ΚΡΙΟΣ: Εκφραστείτε ελεύθερα. 
Ο Δίας μπαίνει στο σπίτι της δημιουργικότητας και της αυτό-έκφρασης και σας δίνει τη χαρά της ζωής  και κάθε τι αυθεντικό που σας εκπροσωπεί και σας εκφράζει ευνοείται και αναπτύσσεται. Καλλιτεχνικά projects επίσης ευνοούνται πολύ, όπως και ό,τι έχει να κάνει με παιδιά ή πιθανούς απογόνους.Οι σχέσεις και ο έρωτας επίσης ανθίζουν και μπορεί να βρεθείτε μ’ έναν νέο έρωτα ακόμη κι από άλλη χώρα, ή πολύ διαφορετικό από σας. Τολμήστε να διεκδικήσετε τη χαρά, την καλλιτεχνική έκφραση, το φλερτ και την απόλαυση!

ΤΑΥΡΟΣΤο σπίτι είναι το καταφύγιο σας.
Ο Δίας στο 4ο  σπίτι, δημιουργεί μια τέλεια ευκαιρία για να έρθει ένα αίσθημα ασφάλειας στη ζωή σας και να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη. Η βαθύτερη έννοια της καταγωγής σας, το παρελθόν και η οικογένειά σας είναι όλοι εκείνοι οι τομείς όπου η κάθε σας προσπάθεια για βελτίωση  θα σας αποφέρει μεγάλα οφέλη αυτό το διάστημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​μπορείτε να μετακομίσετε σε άλλο, πιο ωραίο σπίτι,ή να φτιάξετε το δικό σας ή να επενδύσετε σε ακίνητα. Τέλος, σχέσεις με γονείς& παιδιά–επιτέλους-έχουν θετική εξέλιξη ή έκβαση.

ΔΙΔΥΜΟΙΗ Δικτύωση αποφέρει καρπούς!.
Ο Δίας επεκτείνει τις επαφές σας και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες,άρα όλη σας η οπτική για τον κόσμο αναπτύσσεται, επεκτείνεται και διευκολύνεται. Αν σας ενδιαφέρει η συγγραφή κειμένων, ή αν ένα πρόγραμμα σπουδών σας αρέσει πολύ, αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα για να το ξεκινήσετε. Τα ταξίδια μπορεί να γίνουν αναγκαίο κακό λόγω δουλειάς, οπότε, χαλαρώστε κι απολαύστε τη βόλτα! Πάνω απ’ όλα, κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, τα παλιά ψυχικά μοτίβα & πρότυπα «φεύγουν» από πάνω σας, η σκέψη σας απελευθερώνεται και έτσι έχετε μια ευρύτερη, πιο εξελιγμένη προοπτική ζωής!

2f3ae74fc31297e89e9247a88ca75b2aΚΑΡΚΙΝΟΣΟι αξίες σας επαναπροσδιορίζονται. Αν θέλετε αν βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να αυξήσετε το εισόδημά σας, είναι η πιο καλή περίοδος.Ο Δίας ευνοεί κάθε οικονομικό ή επαγγελματικό άνοιγμα, ή κάποια επέκταση είτε κυριολεκτική είτε όσον αφορά συνεργασίες. Αναρωτηθείτεγιατηνπραγματικήσαςαξία, αλλά και το πόσο μετράτε στην αγορά. Θα μάθετε πολλά μέσα από αυτή τη διαδικασία και θα κάνετε βήματα μπροστά που θα σας ωφελήσουν την επόμενη 3ετία, εφ ‘όσον η αισιοδοξία σας συνοδεύεται από ρεαλισμό.

ΛΕΩΝΕπέκταση και ανάπτυξη. Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί έναν νέο, 12ετή κύκλο ανάπτυξης, εξέλιξης και ευκαιριών στη ζωή σας. Συνεδητοπιείτετηναξίασαςπολύέντοναφέτοςκαιπόσομπορείτεναεξωτερικεύσετε όλα όσα είσαστε, αναζητώντας το κοινό σας. Θα μάθετε και θα ζήσετε πολλά μέσα σε αυτή τη χρονιά.  Μπορείτε να απολαύσετε τεράστια οφέλη παίρνοντας ρίσκα με ρεαλισμό και κυνηγώντας τα όνειρά σας. Ευνοϊκές συνθήκες, επαφές και σχέσεις έρχονται στη ζωή σας για να σας βοηθήσουν σ’ αυτή τη διαδικασία, και εσείς θα βοηθήσετε και τους άλλους μέσω των προσπαθειών σας αυτή τη στιγμή. Είναι μια εξαιρετική χρονιά για την ανάπτυξη σας σε όλους τους τομείς – πνευματικά, υλικά, ψυχολογικά και δημιουργικά. Η αυτοπεποίθηση σας σας σπρώχνει προς τα μπρος και ο κόσμος σας γίνεται πιο μεγάλος και πιο λαμπερός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΑναζητήσεις της Ψυχής.  Η δυνατότητά σας να αξιοποιήσετε τις ψυχικές σας ικανότητες βαθαίνει φέτος και θα μάθετε πολλά για υποσυνείδητο σας, την πνευματικότητα και τη σύνδεση με το σύμπαν. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να εξερευνήσετε νέες μορφές θεραπείας, και να αναπτύξετε μια ρουτίνα  που θα σας επιτρέπει να ενσωματώσει πνευματικές πρακτικές στη ζωή σας που θα σας βοηθήσει στα χρόνια που έρχονται. Η φαντασία σας και η διαίσθησή σας είναι αυξημένες. Αφεθείτε  σε νέους τρόπους αντίληψης συναίσθησης του κόσμου γύρω σας – ολόκληρη η ζωή σας θα επεκταθεί ως αποτέλεσμα.

6e23484669c404cc9bb98b2d41916271ΖΥΓΟΣ Σημαντικές συμμαχίες. Φέτος οι προσπάθειες να συνδεθείτε & να επικοινωνήσετε με ομοϊδεάτες θα αποφέρει καρπούς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα όνειρά σας, τα ιδανικά και τα οράματα κυριαρχούν στη σκέψη σας και μπορείτε να προσελκύσετε τις συμμαχίες που χρειάζεστε για την επίτευξή των στόχων σας. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να διευρύνετε τον κύκλο σας. Μπορείτε να περιλάβετε και άλλους στα πλάνα σας και να εργαστείτε μαζί για  καλό σκοπό-δίνοντας ,θα λάβετε πολύ περισσότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Καιρός για άνοδο.Η επαγγελματική σας ζωή θα αναβαθμιστεί σημαντικά και οι προσπάθειές σας για τη βελτίωση και την επέκταση της σταδιοδρομίας σας με τις ευλογίες του σύμπαντος, θα στεφθούν με επιτυχία!Η σκληρή δουλειά αποδίδει τώρα, και μπορείτε να εξελιχτείτε και να έχετε ακόμη μεγαλύτερη αναγνώριση μέσα σ’αυτή τη χρονιά–επικεντρωθείτε λοιπόν στον κύριο σκοπό σας! Φέτος ζητήστε προαγωγή ή αύξηση ή δείξτε τη δουλειά σας σε όσους είναι σε θέση να σας αναδείξουν. Η αυτοπεποίθηση σας αυξάνεται, και θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πολλά καθώς ενισχύετε τη θέση σας στον κόσμο των επιχειρήσεων και της αγοράς.

ΤΟΞΟΤΗΣΤαξίδι αναζήτησης.  Θα νιώσετε την ανάγκη να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο –από πνευματική, φιλοσοφική, ή πολιτιστική άποψη, ή όλα τα παραπάνω! Μια πολύ καλή χρονιά για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε είδους εκπαίδευση, είτε ως φοιτητής ή ως δάσκαλος. Η αναζήτησή σας μπορεί να περιλαμβάνει ταξίδια στο εξωτερικό ή σχέσεις με ανθρώπους από άλλες χώρες. Αν είστε συγγραφέας, ή ασχολείστε μ’ εκδόσεις θα υπάρξει μεγάλη πρόοδος στους τομείς αυτούς. Ευκαιρίες που υποστηρίζουν τα θέλω και τις επιθυμίες σας θα σας έρθουν πιο εύκολα. Το  προσωπικό σας ταξίδι μπαίνει σε μια νέα περίοδο ωριμότητας και βάθους  -άλλωστε ο Κρόνος στον Τοξότη θα το σφραγίσει αυτό, από το 2015 και μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΔέχεστε και κατανοείτε τους όρους της συνεργασίας. Όλα τα είδη των συνεργασιών/συμμαχιών που αφορούν κοινόχρηστους πόρους ή συνεργασίες με κοινά κεφάλαια, ευνοούνται μ’ αυτή τη διέλευση. Επιχειρηματικές συμμαχίες αναπτύσσονται θετικά φέτος, οι φιλοδοξίες σας πάνε μπροστά  κι αν χρειάζεστε ένα δάνειο από την τράπεζα, οι πιθανότητες είναι ότι θα το πάρετε. Σε γενικές γραμμές, θα επωφεληθείτε από τους άλλους και σίγουρα στο υλικό επίπεδο. Σε προσωπικό επίπεδο, η αγάπη και η οικειότητα μπορεί να γίνουν πιο έντονες ή μπορεί να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση ή ένα γάμο. Είναι επίσης μια φάση προσωπικής μεταμόρφωσης, όπου μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση της ζωής σας-κάτι που  μπορεί ν’αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για το μέλλον σας.

51aba2043b3e3c55ff4fbc91dfeef4e6ΥΔΡΟΧΟΟΣΣύνδεση με τους άλλους. Οι σχέσεις όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων των συντροφικών, του γάμου και των μόνιμων συνεργασιών θα αυξηθεί βελτιωθούν πολύ φέτος. Νέες άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σας, με τους οποίους μπορείτε να σχηματίσετε ισχυρούς δεσμούς, ερωτικούς ή μη. Στις υπάρχουσες σχέσεις θα υπάρξει μια αναβάθμιση και θα σας διδάξουν πολλά για τον εαυτό σας. Μπορείτε να βρείτε ανθρώπους από ξένες χώρες ή των οποίων η καταγωγή είναι εντελώς διαφορετική από τη δική σας. Θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσετε δεσμούς & σχέσεις με ανθρώπους που επεκτείνουν με κάποιο τρόπο τον κόσμο και την οπτική σας, και επίσης θα επωφεληθείτε τα μάλα από το «άνοιγμα» προς τους άλλους. Θα λάβετε ό,τι βοήθεια χρειαστείτε, αρκεί να τη ζητήσετε.

ΙΧΘΥΕΣΑπολαύστε τους καρπούς των κόπων σας.

Θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε φέτος, αλλά μαζί τη δύναμη, την αντοχή και το όραμα για  να το κάνετε καλά. Ο όγκος της εργασίας μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε τον περιορισμό και την κούραση πιο έντονα και μπορεί να αναρωτιέστε πότε θα ανταμειφθείτε  για όλες αυτές τις εργατοώρες! Μην ανησυχείτε – οι ανταμοιβές θα έρθουν. Θα εντυπωσιάσετε αυτούς που έχουν σημασία και θ’ ανοίξει ο δρόμος για να έχετε τις κατάλληλες απολαβές στο μέλλον. Είναι επίσης μια καλή χρονιά για να κοιτάξετε όπως πρέπει την υγεία σας – το σώμα σας είναι πιο δυνατό κατά τη διάρκεια  αυτής της διέλευσης, αλλά να προσέχετε τη διατροφή σας, καθώς η «επέκταση» του Δία μπορεί να επεκταθεί τόσο στην περιφέρεια όσο και στη μέση σας!

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like