Τα ελληνικά fluo στη διεθνή έκθεση Mobile World Congress 2017 στη Βαρκελώνη

Μπορεί να μην γνωρίζετε καλά τα  fluo. -ακόμα- αλλά σύντομα θα τα ακούτε όλο και πιο συχνά, καθώς κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο κόσμο στην αγορά. Είναι μία αμιγώς Ελληνική μάρκα προϊόντων τεχνολογίας, μέλος του Ομίλου εταιρειών Μαυρογένης,  η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στη Mobile World Congress, τη μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας, η οποία διεξάγεται στη Βαρκελώνη από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2017.

Η fluoδιαθέτει μία σειρά από smartphones, tablets και αξεσουάρ προηγμένης τεχνολογίας, που προσφέρει στους χρήστες υψηλές αποδόσεις σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση ποιότητας και τιμής. Στόχος της fluoείναι να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες χωρίς όρια και περιορισμούς, μέσα από προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την υψηλή τεχνολογία.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να εκπλαγούν ευχάριστα από τις εντυπωσιακές δυνατότητες του smartphone FLUOVPLUS  για απεριόριστο multitasking, να θαυμάσουν το μοντέρνο σχεδιασμό του εξαιρετικά λεπτού smartphone FLUOX, με πάχος μόλις 6,65 mm και να απολαύσουν τη συναρπαστική εμπειρία θέασης ταινιών και βίντεο που προσφέρει το tablet FLUOCINEMA χάρη στη μοναδική ευρεία οθόνη HD Ready.

Εσείς μπήκατε στον πειρασμό να τα γνωρίσετε από κοντά;

 

#fluo. #Exploreyourlimits

You may also like