Τα έξι σημάδια πως επρόκειτο για “κάθαρμα”, από την Jasmine Altunyan

tumblr_n3a11tjl0r1tvd2xco1_500Κορίτσια μου όμορφα αυτό το άρθρο απευθύνεται αποκλειστικά σε εσάς που αναζητάτε καρτερικά τον πρίγκηπα των ονείρων σας και δεν τον έχετε βρει ακόμα. Σας έχω δυστυχώς άσχημα νέα… Ο πρίγκιπας είναι νεκρός! Και όχι απλά είναι νεκρός, τον σκότωσαν οι πριγκίπισσες των παραμυθιών, για να σταματήσουν να τσακώνονται για το ποια θα τον πάρει τελικά. Γιατί δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά… σε όλες τις ιστορίες, ο ίδιος πρίγκιπας πήγε να τις σώσει! Ναι κορίτσια μου… αυτός που ψάχνουμε όλες, δεν υπάρχει πια (ή δεν υπήρχε ποτέ).

Το έχουμε αυτό εμείς οι γυναίκες… θέλουμε όλες τον ίδιο άντρα… ή μάλλον για να είμαι πιο σωστή, το ίδιο είδος/ τύπο άντρα. Και δεν μιλάω για το στυλ και τα χαρακτηριστικά, μιλάω για τον τρόπο συμπεριφοράς και αυτή την αίσθηση ασφάλειας που μπορεί να μας προσφέρει. Αυτός ακριβώς όμως είναι ο λόγος για τον οποίον γινόμαστε εύκολα θύματα, καθώς στην αρχή μοιάζουν όλοι με πρίγκιπες, μόνο που μετά μετατρέπονται σε βατράχια (και κλαίμε όλες μαζί που ήμασταν χαζές).

Παρόλα αυτά υπάρχουν έξι μικρά χαρακτηριστικά που είναι κοινά σε όλους τους μα****ς που έχω γνωρίσει και αποφάσισα να σας τα παραθέσω για να ξέρετε και εσείς από τα πρώτα ραντεβού περί τίνος πρόκειται.

1. Οδηγεί νευρικά

Καγκουριές στον δρόμο μπορεί να κάνει μόνο ένας γνήσιος μ…. καθώς μόνο ένας τέτοιος θα μπορούσε ουσιαστικά να θέσει σε κίνδυνο την δική του ζωή και την ζωή των άλλων οδηγών, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου που τυχαία βρέθηκες συνοδηγός στο αμάξι του τρόμου. Πρόσεξε αν οδηγεί γρήγορα, νευρικά ή αν βρίζει στον δρόμο. Η οδήγηση δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.

2d70eab488479fe81c9c4ae935885e6b2. Μιλάει συνεχώς για τον εαυτό του ή κουτσομπολεύει

Έχετε βγει πρώτη φορά, μετά από τότε που σε φλέρταρε με πολύ ωραίο τρόπο και σου ζήτησε το τηλέφωνό σου. Είναι αρκετά εμφανίσιμος και γοητευτικός, ενώ η συνολική πρώτη εντύπωση που σου αφήνει είναι η καλύτερη. Όλα φαίνονται τέλεια εκτός από το γεγονός ότι δεν μίλησες σχεδόν καθόλου και συνειδητοποιείς πως δεν σε ρώτησε τίποτα για σένα. Μετά το πρώτο ραντεβού ξέρεις πλέον τα πάντα για εκείνον αλλά και για τους φίλους, γνωστούς και συγγενείς του, ενώ αυτός δεν ξέρει τίποτα για σένα…. και το πιθανότερο είναι να μην τον ενδιαφέρει κιόλας. Υπάρχει μια κατηγορία αντρών που τους αρέσει τόσο πολύ να ακούνε τα κατορθώματά τους που δεν τους νοιάζει τίποτα για τους άλλους γύρω τους. Το πιθανότερο είναι πως στην ζωή του θα έρχεσαι πάντα δεύτερη (εάν όχι τρίτη) μετά φυσικά από τον εαυτούλη του.

Για το κομμάτι του κουτσομπολιού δεν θα το συζητήσω καν. Εάν αρχίσει άντρας να μιλάει άσχημα για ανθρώπους που δεν βρίσκονται στο τραπέζι… απλά μακριά (το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις γυναίκες).

3. Ασχολείται υπερβολικά με την εικόνα του

Το ότι ένας άντρας φροντίζει τον εαυτό του, πάει γυμναστήριο και προσέχει την διατροφή του είναι κάτι το αξιόλογο και άξιο θαυμασμού και θα πρέπει να προσθέσει πόντους στην λίστα με τα θετικά του στοιχεία. Όταν όμως φτάνουμε στα άκρα, πρέπει να ξέρουμε πως κάτι δεν πάει καλά. Όταν θα αλλάξει ώρα το ραντεβού σας λόγω γυμναστηρίου ή βγάζει τα φρύδια του με μεγαλύτερη ευλάβεια και προσοχή από ότι το κάνετε εσείς (εγώ βάζω και το ξύρισμα στο σώμα σε αυτή την κατηγορία) ή ακόμα κάθεται μπροστά στον καθρέφτη με τις ώρες για να φτιάξει τα μαλλιά του, είναι σίγουρα σημάδι πως πρόκειται για έναν εγωκεντρικό νάρκισσο, απλώς ερωτευμένο με τον εαυτό του.

4. Κοιτάει άλλες όταν είναι μαζί σου

Εντάξει, είμαι σίγουρη πως οι φίλοι μου που διαβάζουν αυτές τις γραμμές έχουν πεθάνει στο γέλιο γιατί ξέρουν πολύ καλά πως αυτό είναι κάτι που απλά δεν το ανέχομαι. Το λέω πάντοτε και είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσετε μαζί μου πως το ωραίο θα πρέπει να θαυμάζεται και όταν μια κοπέλα είναι όμορφη, θα ήταν τρελός κάποιος να μην την κοιτάξει. ΌΧΙ όμως στο πρώτο ραντεβού με την κοπέλα με την οποία υποτίθεται πως είσαι τσιμπημένος. Δεν υφίσταται να είσαι με αυτήν που κυνηγάς τον τελευταίο μήνα και να κοιτάς και να χαμογελάς στην απέναντι ξανθιά με το κόκκινο σουτιέν που εξέχει από το λευκό see-through μπλουζάκι… ε όχι φίλε μου… είσαι μ*****ς!

275ec026db63661c889a6f0f1538f1f05. Μπαίνει συνέχεια στο facebook από το κινητό του

Εντάξει το κακό με τα social media έχει παραγίνει. Δεν χρειάζεται να ανεβαίνουν τα πάντα στο facebook και στο Instagram (ντροπή μου που το λέω εγώ που ανεβάζω πραγματάκια συνέχεια…αλλά είναι τέτοια και η φύση της δουλειάς μου – η απόλυτη δικαιολογία – ). Εάν βγείτε με κάποιον και αυτός αντί να σας μιλάει, ασχολείται με το κινητό του, τρέξτε όσο είναι ακόμα νωρίς.

6. Είναι τσιγκούνης

Εάν το πρώτο πράγμα που θα σχολιάσει στο μαγαζί που θα κάτσετε είναι οι τσουχτερές τιμές, δεν προσφερθεί να πληρώσει (δεν είναι αναγκασμένος να το κάνει και ούτε απαραίτητο… εμείς θέλουμε απλώς την κίνηση) και γενικώς βλέπετε από την συμπεριφορά του πως θα προτιμούσε να σας πάει για μπύρες από το περίπτερο, στην πλατεία της γειτονιάς για να μην χαλάσει λεφτά, θα έλεγα να απομακρυνθείτε με ελαφρά πηδηματάκια. Ένας άνθρωπος που είναι τσιγκούνης στα χρήματα, θα είναι σίγουρα και συναισθηματικά τσιγκούνης και εμείς τέτοιους ανθρώπους δεν τους θέλουμε στην ζωή μας, σωστά;

Αυτά ήταν λοιπόν τα έξι σημάδια που δείχνουν πως κάποιος είναι … σίγουρα όχι πρίγκιπας και πιθανότατα κάποιος που αν τον αφήσουμε θα μας πληγώσει, για αυτό λοιπόν προσοχή! Προτείνω να σταματήσετε να ψάχνετε τον απόλυτο πρίγκιπα και να δείτε λίγο και εκείνον τον συνεσταλμένο τύπο με το βιβλίο που κάθεται στην στάση του μετρό και σας χαμογελάει δειλά. Μπορεί να μην είναι τέλειος αλλά στην τελική εσείς είστε;…Εγώ δεν είμαι σίγουρα!

Σας φιλώ,
Jasmine (Asiko) Altunyan

Περισσότερα για την Jasmine (Asiko) Altunyan, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like