Τα ζώδια… ανάποδα! , από τη Μαρκέλλα Χρυσοστόμου

10432385_1472714459636698_809892302_nΚαλησπέρα φίλοι και φίλες. Σήμερα θα διαφοροποιηθούμε αρκετά και θα ασχοληθούμε με κάτι πολύ αγαπημένο μου. Μα με τι άλλο; Με τα ζώδια…
Πολλοί είναι αυτοί που δεν πιστεύουν καθόλου σε αυτά, όμως ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι από τις γυναίκες που θα σας πουν πως τα χαρακτηριστικά τους δεν ισχύουν… ίσα ίσα. Παρόλα αυτά, δεν ανήκω ούτε στην κατηγορία των… “ψυχαναγκαστικών”, ας μου επιτραπεί η έκφραση, που θα «τρέξουν» να διαβάσουν ημερήσιες και εβδομαδιαίες προβλέψεις, γιατί χωρίς αυτές δεν μπορούν να προγραμματίσουν την εβδομάδα τους ή την ημέρα τους (!).

Ωστόσο, πιστεύω και μάλιστα πολύ πως άνθρωποι που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο, παρουσιάζουν αρκετά κοινά σημεία και χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Για να αφήσουμε τα γενικόλογα, πολλά έχετε ενδεχομένως διαβάσει για τα ζώδια, όπως π.χ. ποιο είναι το πιο φιλάργυργο, το πιο νευρικό, κλπ.
Εδώ δεν θα ασχοληθούμε με τίποτα τέτοιο, ούτε έχουμε πρόθεση να τα… παινέψουμε.
Εδώ ήρθαμε για να τα… “κράξουμε” όλα, χωρίς καμία εξαίρεση!

Προς Θεού, μη μας παρεξηγήσετε… Απλά αυτή τη φορά θα δείτε τα πράγματα λίγο… αλλιώς!

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, πάψε να νομίζεις πως η Γη γυρίζει γύρω απ’το άτομό σου. Ξέρεις καλά (ακόμα κι αν δεν θέλεις να το πιστέψεις) πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι! Σταμάτα να είσαι εριστικός και τόσο αφόρητα εκνευριστικός στις σχέσεις σου και επιτέλους, μη φοβάσαι να νιώσεις.

Ταύρος
Ταυράκια μου καλά, πότε θα σταματήσετε να είστε τόσο φιλοχρήματοι και ταυτόχρονα τσιγκούνηδες; Δεν βαρεθήκατε να σας λένε σπάγγους;! Όποιος είναι σπάγγος στα χρήματα, συνήθως είναι και στα αισθήματα, λένε, γι’αυτό προσέξτε μη σας βγει το όνομα (που έχει γίνει ήδη δηλαδή αλλά δεν το λέμε).

Δίδυμος
Τι να πω για σένα Δίδυμε; Ποτέ δεν ήσουν η συμπάθειά μου, όλα κι όλα. Όταν σε γνωρίζει κάποιος μπορεί πραγματικά να ενθουσιαστεί μαζί σου, αλλά πως τα καταφέρνεις ρε φίλε μου στο τέλος και τα κάνεις όλα χάλια; Μόνο εσύ.

c5ddc971c3e1135a2a9f442397f00f20Καρκίνος
Καλοί μου Καρκίνοι, σταματήστε να το παίζετε ευαίσθητοι, κακομοίρηδες, μαμάκηδες και κλαψιάρηδες! Grow up. Πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας και σταματήστε να το παίζετε οι «ευαίσθητοι» της παρέας, αφού ξέρω και ξέρετε καλά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Λέων
Αγαπημένο Λιοντάρι, είσαι το πιο εγωπαθές πλάσμα που έχω γνωρίσει. (Είμαι κι εγώ Λέων, εντάξει, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό!) Όταν παραδεχτείς πως δεν είσαι ο βασιλιάς της ζούγκλας, σταματήσεις να είσαι αφόρητα γκρινιάρης και drama queen, ίσως αποκτήσεις μια καλή ευκαιρία να επιβιώσεις νορμάλ σ’αυτόν τον πλανήτη, για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Παρθένος
Ψυχαναγκαστικοί Παρθένοι μου… Υπάρχει άτομο με περισσότερα κόμπλεξ και περισσότερες φοβίες από εσάς; Να μη μιλήσω δε για το πόσο αφόρητα ψυχροί και εσωστρεφείς είστε. Δεν έχετε καταλάβει ότι κουράζετε αφάνταστα πολύ τους γύρω σας; Όχι ε;

Ζυγός
Ζυγέ μου, αγαπημένε μου! Τι να πρωτοπώ για σένα; Note 1: Όχι, δεν έχεις γούστο. Ξεκαβάλα το καλάμι του μοντέλου και κατάλαβέ το. Το κιτς και το παρατραβηγμένο δε δηλώνει πως είσαι ο γκουρού της μόδας! Note 2: Μπορείς να μην είσαι τόσο απίστευτα κυκλοθυμικός; Καταστάλαξε λίγο γιατί καήκαμε.

Σκορπιός
Εσείς… ναι εσείς που είστε Σκορπιοί… Καλά πάτε καλά; Ποιος περιμένετε να σας πάρει στα σοβαρά με τέτοιο χαρακτήρα; Ψέματα, κοροϊδία, ζήλεια. Όσο για την διαβόητη εκδικητικότητά σας… Τρίχες! Δεν μπαίνετε καν στον κόπο να σκεφτείτε για εκδίκηση, απλά τη φήμη έχετε και το’χετε πάρει πάνω σας. Sad but true.

15eb750eb32ba481668476ee063bb6cdΤοξότης
Φίλε Τοξότη, θα μπορούσες να είσαι ακόμη καλύτερος αν δεν ήσουν τόσο… ότι να’ναι. Επιτέλους ωρίμασε και σταμάτα να φέρεσαι σαν παιδί. Το έχουμε αντιληφθεί πως είσαι υπερβολικά αισιόδοξος και… τρελός, ίσως και παραπάνω απ’ότι θα’πρεπε, όμως καιρός δεν είναι να δεις τα πράγματα λίγο αλλιώς;

Αιγόκερως
Είστε περίεργοι. Ειλικρινά, ίσως συναγωνίζεστε τους Παρθένους σ’αυτό το σημείο, δηλαδή στις παραξενιές. Τι να πω για εσάς… Δεν μου αρέσετε. Δήθεν καθωσπρέπει και δήθεν «αυτοκαταστροφικοί», επειδή δεν θέλετε να πληγώνετε τους γύρω σας και μπλά, μπλά, μπλά. Τίποτα απ’όλα αυτά δεν ισχύει και το ξέρετε. Συμφεροντολόγοι και παρτάκηδες, να τι είστε. #Sorry

Υδροχόος
Εσύ φίλε μου, που υποτίθεται πως είσαι και το ζωδιακό μου κάρμα, ένα θα σου πω: Είσαι στην κοσμάρα σου και αλήθεια, δεν θα ήθελα με τίποτα να βρισκόμουν εκεί. Το μυαλό σου στροφάρει απίστευτα γρήγορα όμως αυτό δε σημαίνει πως όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ηλίθιοι. Πάψε να είσαι αλαζόνας και ειρωνικός. Δεν πουλάει.

Γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι (Κ.Μ)

Γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι (Κ.Μ)

Ιχθύς
Με το παράπονο και την προσπάθεια να μας κάνετε να σας λυπηθούμε, πιο πολύ κουραστικοί καταντάτε, παρά φιλικοί ή ελκυστικοί. Είστε αφόρητα κουραστικοί και το ξέρετε. Μα γιατί κλαίγεστε χωρίς να υπάρχει λόγος; Λύστε τις ανασφάλειές σας σύντομα, διαφορετικά σας βλέπω μόνους.

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί προσωπικό «κατασκεύασμα» και ουδεμία πρόθεση έχει να προσβάλει, να θίξει ή να στεναχωρήσει κάποιον. Παρακαλώ δείξ΄τε κατανόηση στην τρέλα της αρθρογράφου. Σας αγαπώ όλους!!!

Υ.Γ. Όλοι έχουμε τα «καλά» μας και τα «στραβά» μας! Nobody’s perfect, πως να το κάνουμε;!

Σας φιλώ

You may also like