Τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί η Meghan Markle υπάρχουν και στην Ελλάδα!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια, που θαυμάζουμε την αβίαστη προσέγγιση της Kate Middleton σχετικά με το μακιγιάζ της αλλά και την συνολική της εμφάνιση. Ενόψει όμως του γάμου της χρονιάς, η Meghan Markle και ειδικά τα προϊόντα που εμπιστεύεται έχουν μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο. Τα εντοπίσαμε και ομολογούμε πως δεν κοστίζουν μια περιουσία.

1. Laura Mercier Illuminating Primer

Η Markle, αγαπάει το ανεπιτήδευτο look και δεν είναι οπαδός του makeup. Γι’αυτό επιλέγει αυτή την ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας 20. Το πρόσωπο φαίνεται ενυδατωμένο και λαμπερό χωρίς να μοιάζει βαμμένο, καθώς η μοναδική σύνθεση του συγκεκριμένου προϊόντος ενυδατώνει την επιδερμίδα προσφέροντας κάλυψη και αντηλιακή προστασία.

2. Wella Oil Reflections Luminous Smoothing Oil

Ένα έλαιο πολλαπλών χρήσεων που προσφέρει τέλεια απαλότητα στα μαλλιά και φυσική λάμψη, με έλαια μακαντάμια και αβοκάντο. Η Markle, ισχυρίζεται πως το συγκεκριμένο προϊόν μυρίζει «διακοπές».

3. Chanel Style Yeux Waterproof Long-Lasting Eye Liner

Αδιάβροχο μακράς διαρκείας eye-liner για τέλεια εφαρμογή μόνο με ένα πέρασμα. Με απαλή και μαλακή μύτη που βοηθά το χρώμα να μη ξεφεύγει. Η ενσωματωμένη ξύστρα στην ανάποδη πλευρά αποσπάται για εύκολη ανανέωση.

4. Nars Orgasm Blush

Η Markle όρισε το συγκεκριμένο ρουζ, ως ένα από τα πέντε προϊόντα που δεν μπορεί να αποχωριστεί.

5. YSL Touche Eclat Concealer

Για το συγκεκριμένο concealer η Meghan δηλώνει πως το αγαπάει γιατί δουλεύεται πολύ εύκολα, είναι συμπαγές και διαρκεί για πολλές ώρες ακόμα και αν δεν βάλεις τίποτα από πάνω.

You may also like