Τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου για κάθε ανάγκη σας

Γνωρίζετε ότι είστε μοναδικοί, ιδιαίτεροι και πολύτιμοι; Αυτή είναι η αρχή και από εκεί θα ξεκινήσουμε. Είστε ξεχωριστοί. Και μαζί με εσάς και το δέρμα σας, που χρειάζεται την δική του εξατομικευμένη φροντίδα. Γνωρίζετε επίσης, πως το δέρμα μας, δεν έχει πάντα τις ίδιες ανάγκες; Και δεν αναφερόμαστε σε εκείνες που αλλάζουν, με τα χρόνια αλλά εκείνες που διαφοροποιούνται από την μια μέρα στην άλλη. Το πρόσωπό σας μπορεί να χρειαστεί κάτι διαφορετικό τη νύχτα σε σχέση με αυτό που έχει ανάγκη το πρωί. Και σήμερα, θα μιλήσουμε για τους διαφορετικούς καθαρισμούς που έχει ανάγκη, ανάλογα με το πρόβλημα, που αντιμετωπίζουμε.

1. Νιώθετε το δέρμα σας, πιο αφυδατωμένο και από την έρημο Σαχάρα; Ακόμα και αν δεν έχετε ξηρή επιδερμίδα, είναι πιθανό να νιώσετε κάποια στιγμή το δέρμα σας, διψασμένο. Για εκείνες τις ημέρες, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο γαλάκτωμα για να καθαρίσετε το δέρμα σας, όπως είναι το Intral Cleansing Milk της Darphin. Απομακρύνετε την ατμοσφαιρική ρύπανση. Περιέχει πολυσακχαρίτες και εκχυλίσματα από χαμομήλι και κράταιγο, που απομακρύνουν το μακιγιάζ και τους τύπους χωρίς να ερεθίζει το δέρμα, αφήνοντάς το καθαρό, φρέσκο και απαλό.

2. Πολλές φορές, μετά από μια νύχτα με πολύ αλκοόλ, νιώθω το δέρμα μου υπερευαίσθητο. Εκείνες τις φορές έχω ανάγκη, από ένα ήπιο καθαριστικό, που δεν θα μου προκαλέσει αντιδράσεις ή ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσει πολύ και τις κοκκινίλες που εμφανίζονται, χωρίς να χάνει από τις καθαριστικές του ιδιότητες. Αυτό είναι το Ibuki Gentle Cleanser της Shiseido. Πλούσιος αφρός καθαρισμού που αφαιρεί τους ρύπους από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Η κρεμώδης υφή του, κατά την επαφή µε το νερό μεταμορφώνεται σε έναν μοναδικό αφρό, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας, αφήνοντας την επιδερμίδα μεταξένια.

3. To Comfort Micellar Water της Algotherm, ένα νερό καθαρισμού υψηλής ανοχής, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, και κυρίως για τις πρωτάρες, ή για όσες θέλουν μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση στον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου τους. Κατάλληλο για πρόσωπο & μάτια. Καθαρίζει και απομακρύνει το μακιγιάζ ακόμα και από τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Δημιουργεί αίσθηση άνεσης και η επιδερμίδα μένει απαλή και λαμπερή.

4.Το Palmarosa Facial Wash της Neals Yard είναι ένα καθαριστικό προσώπου με Παλμαρόζα. Ιδανικό για την λιπαρή και την μικτή επιδερμίδα. Την καθαρίζει βαθιά και αφαιρεί τους ρύπους χωρίς να επηρεάζει την ισορροπία της. Αφήνει την επιδερμίδα σας, βαθιά καθαρή και ματ, απομακρύνοντας όλους τους ρύπους και την λιπαρότητα.

You may also like