Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής που χρειάζεται μια γυναίκα

Όταν πρόκειται για τη ρουτίνα ομορφιάς μας, θα προτιμούσαμε, όλες μας, να κρατήσουμε τα πράγματα αρκετά απλά. Φροντίζουμε το δέρμα μας καθημερινά, με τα σωστά καθαριστικά αλλά και με την ενυδατική μας κρέμα, την κρέμα ματιών και τον κατάλληλο ορό για τη περίπτωσή μας, ώστε να είμαστε σίγουρες πως κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Ενώ υπάρχουν δεκάδες διαθέσιμα προϊόντα στο εμπόριο, που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα, όλες μας θα προτιμούσαμε λίγο περισσότερο ύπνο, αντί να περνάμε το χρόνο μας μπροστά στο καθρέφτη ενώ περιμένουμε να απορροφηθούν τα προϊόντα μας. Εκεί μπαίνουν τα συμπληρώματα διατροφής και οι βιταμίνες ομορφιάς.

Οι περισσότεροι από εσάς, θα έχετε ακούσει τη φράση “η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας”. Και εμείς σήμερα σκοπεύουμε να κυριολεκτήσουμε. Ενώ τα τοπικά προϊόντα ομορφιάς μπορούν να αποτελέσουν μια γρήγορη λύση για την κάλυψη ή την διόρθωση ενός ελαττώματος, το αποτέλεσμα που μένει στο τέλος μιας ημέρας, μπορεί να προέρχεται από την έλλειψη θρεπτικών συστατικών – που εκατοντάδες βιταμίνες για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια ισχυρίζονται ότι μπορούν να διορθώσουν.

  1. Η μαγιά κόκκινου ρυζιού ή αλλιώς Red yeast rice είναι η πηγή του συστατικού monascus purpureus. Tο συστατικό αυτό έχει την ιδιότητα να μειώνει σημαντικά τη χοληστερόλη – ολική και LDL- στο ήπαρ, καθώς και τα τριγλυκερίδια. Έχει παρόμοια δράση με τις στατίνες και η λήψη του μειώνει σημαντικά τον καρδιαγγειακό κίνδυνο.
  1. Το συμπλήρωμα διατροφής Evening Primrose Oil της Solgar είναι μια πλούσια πηγή ενεργού λινολεϊκού οξέος, γάμμα λινολενικού οξέος (10% GLA), ολεϊκού οξέος και άλλων απαραίτητων λιπαρών οξέων από έλαιο νυχτολούλουδου. Σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες του γυναικείου οργανισμού, προσφέρει  τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν την υγεία της, την ευεξία της και την καθημερινότητά της. Θεωρείται εξαιρετικά ωφέλιμο στην αντιμετώπιση των προεμμηνορροϊκών συμπτωμάτων και των διαταραχών που επιφέρει η εμμηνόπαυση, μειώνει τα προεμμηνορροϊκά συμπτώματα, τόσο τα σωματικά όσο και τα ψυχολογικά (νεύρα και διακυμάνσεις στη διάθεση) ενώ παράλληλα ενισχύει την έκκριση των σεξουαλικών ορμονών. Επιπροσθέτως, το Έλαιο Νυχτολούλουδου συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων.
  2. Ένα συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας που περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, όπως ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη στις ιδανικές ποσότητες για άμεσα αποτελέσματα. Ένα φυσικό προϊόν που προστατεύει το δέρμα από παράγοντες γήρανσης και χαλάρωσης, συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της τρίχας και ενισχύει την αντοχή των νυχιών. Το Hair Skin Nails αποτελεί το κλειδί για υγιή και πλούσια μαλλιά, λαμπερό δέρμα και γερά νύχια.
    Κατάλληλο για άτομα με αδύναμα μαλλιά και προβλήματα τριχόπτωσης, με ταλαιπωρημένο δέρμα (ξηρότητα, θαμπάδα) και με εύθραυστα νύχια.

 

 

4.Το να είσαι ‘’ξύπνιος’’ προϋποθέτει ικανότητες και προσόντα. Το να μένεις, όμως ξύπνιος και να μην μπορείς να κοιμηθείς, σημαίνει απίστευτη κούραση σωματική και πνευματική, μείωση αντοχών, και μεγάλο εκνευρισμό. Το COOL NIGHT είναι μία φυσική φόρμουλα για τη μείωση του χρόνου που απαιτείται για τον ύπνο, η οποία συνδυάζει τη μελατονίνη, με το χαμομήλι, τον λυκίσκο, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1 και Β6, ώστε να διασφαλίζεται η καλή υγεία των μυών, του νευρικού συστήματος, της ψυχολογίας και της τάσης για ύπνο. Συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί ενώ συνεργεί στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (jet lag).

 

You may also like