Τα καλύτερα nude βερνίκια νυχιών

Το κλειδί για το ιδανικό “nude” στα νύχια μας, δεν είναι να βρούμε την απόχρωση εκείνη που ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα της επιδερμίδας μας, αλλά την συμπληρωματική του. Εκείνη που ταιριάζει περισσότερο με τον τόνο της επιδερμίδας μας. Σκεφτείτε την διαδικασία για να διαλέξουμε makeup. Αναλόγως την επιδερμίδα μας θα κινηθούμε σε πιο ροζ ή σε πιο μπεζ τόνους. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το “γυμνό βερνίκι”. Επιλέξτε ακραίες αποχρώσεις που βασίζονται στον τόνο της επιδερμίδας σας και το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό.

Γιατί αγαπάμε το nude

Μα φυσικά γιατί μας δίνει απεριόριστες επιλογές τόσο στις αποχρώσεις που μπορούμε να βάψουμε τα νύχια μας, τόσο και στην διάρκεια του αποτελέσματος, αφού ακόμα και ένα ατύχημα θα είναι σαφώς περισσότερο δυσδιάκριτο σε σχέση με το φλογερό κόκκινο ή το λατρεμένο μαύρο.

Επενδύστε σε ένα βερνίκι νυχιών σε nude απόχρωση για να έχετε περιποιημένα νύχια ακόμα και εκείνη την εβδομάδα που δεν προλάβατε να κλείσετε έγκαιρα ένα ραντεβού στο nail bar σας, αλλά το ραντεβού σας απαιτεί μια προσεγμένη και καθόλου επιτηδευμένη εμφάνιση.

Βρήκαμε τα καλύτερα βερνίκια της αγοράς και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα, για να σας βγάλουν πάντα ασπροπρόσωπες.

  1. ZOYA – Chanelle
  2. Essie – Make the Cut
  3. Chanel – ParticuliÈre
  4. YSL – In Beige Gallery No.39
  5. Tom Ford – Black Sugar
  6. Chanel – Blanc White
  7. Tom Ford – Colour Toasted Sugar
  8. OPI – Over the Taupe
  9. ZOYA – Mia
  10. Essie – Ballet Slippers

 

You may also like