Τα κομψά σακάκια της άνοιξης, από τη Λίνα Γριβογιάννη

k-mag jctΚαθώς ο καιρός ζεσταίνει και αρχίζουμε να επανεξετάζουμε τις επιλογές που βρίσκονται μέσα στη ντουλάπα μας, υπάρχει ένα στοιχείο που μπορεί να μετατρέψει τα δύο ρούχα του χειμώνα και του καλοκαιριού σε ανοιξιάτικα, απλά και μόνο φορώντας το! Το σακάκι.

Είναι το ρούχο που μπορεί να μας ζεστάνει όταν κρυώνουμε, τα απογεύματα της άνοιξης που ο καιρός δεν είναι τόσο ζεστός όσο θα θέλαμε, και παράλληλα είναι ικανό να αναδείξει ένα σύνολο.

Ρίξτε λοιπόν ένα σακάκι πάνω από το αγαπημένο σας T-shirt ή ένα floral φόρεμα και έχετε μια εντελώς νέα εμφάνιση στη στιγμή. Μπορεί να λειτουργήσει άψογα στο γραφείο με το «έξυπνο» μαύρο φόρεμά σας και να σας μεταφέρει στο βραδινό ποτό μετά τη δουλειά ή σαν casual-φίλος για Σαββατοκύριακα.

Military-jacketΕξάλλου υπάρχουν τόσα πολλά στυλ για να διαλέξετε. Είτε ψάχνετε για κάτι που θα φορέσετε στη δουλειά, όπως ένα κλασικό militaire ή boucle σακάκι. Ή αν απλά θέλετε ένα καλό σακάκι για τα πρωινά ή έστω ένα κλασικό δερμάτινο σακάκι, εμείς ανακαλύψαμε διάφορους τύπους και σας τους προτείνουμε…

Το boxy boucle σακάκι είναι νεανικό και κλασικό παράλληλα, χωρίς να είναι καθώς πρέπει, και γι’ αυτό θα δώσει μια χαλαρή κίνηση στην αγαπημένη μπλούζα σας αν είναι από σιφόν ή μετάξι.

 

k-mag_acketΑνακατέψτε τις τάσεις με αυτό το biker jacket που έχει tweed υφή. Είναι ένας κομψός συνδυασμός από τη τουΐντ κληρονομιά και τη νευρική τάση του δερμάτινού biker. Αυτό το σακάκι είναι τόσο μοναδικό που είναι must.
Προσθέστε κάποια φωτεινά χρώματα στην ντουλάπα σας- μετά από ένα χειμώνα γεμάτο μαύρο και γκρι -με κομμάτια σαν αυτό το ασύμμετρο Blazer. Το Coral σακάκι θα λειτουργήσει τόσο καλά στο γραφείο, καθώς και τις ήμερες που απλά θα θέλετε να κάνετε μία ανέμελη βόλτα στην πόλη.

Δώστε στο παραδοσιακό σακάκι σας ένα σύγχρονο ύφος. Το μακρύτερο μήκος κάνει ένα πιο κολακευτικό κόψιμο και το καυτό λευκό είναι τόσο στη μόδα για την άνοιξη, μην το φοβάστε.
Ένα δύσκολο κομμάτι είναι ίσως το δερμάτινο μπουφάν όμως αυτή η «Ruffle» λεπτομέρεια το γλυκαίνει και το κάνει κατάλληλο για όλη την ήμερα και για όλες τις περιστάσεις. Η όμορφη nude απόχρωση του δίνει και μια κοριτσίστικη νότα. Αυτό που θα το συμπληρώσει είναι ένα ανοιξιάτικο φόρεμα και μποτάκια.

 

k-magDorothy-Perkins-jacketΟ πιο κομψός τρόπος για να κάνετε ένα σύνολο chic είναι να βάλετε ένα μπουκλέ σακάκι με παστέλ αποχρώσεις, έπειτα προσθέστε ένα τζιν και ένα κλασικό λευκό t-shirt, και έχετε το πλέον elegance ντύσιμο για την άνοιξη.

Τα στρατιωτικά parka-style σακάκια είναι ακόμα ένα hot-must για την άνοιξη. Επειδή είναι επίσης και ότι καλύτερο για το φθινόπωρο, δείτε το σαν επένδυση, καθώς σε μερικούς μήνες θα το χρειαστείτε ξανά. Είναι ιδανικό για τις εκδρόμες του Σαββατοκύριακου, και συνδυάζεται μοναδικά με skinny τζιν και casual t-shirts.
Τέλος το καλύτερο το αφήσαμε για να κλείσουμε με αυτό, είναι το Floral Jacket. Το σακάκι αυτό αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό της γυναικείας φύσης και καθαρό σύγχρονο κομμάτι ραπτικής.

You may also like