Τα μυστικά ομορφιάς των top models

Alessandra-Ambrosio-la-pro-du-beach-volley_referenceΠοια είναι τα beauty secrets των πιο πολυφωτογραφημένων γυναικών του κόσμου;
Κανένας δεν γνωρίζει το θέμα «Beauty» καλύτερα από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου, μια που η αποκλειστική δουλειά τους είναι να είναι απλώς… πανέμορφες και έτοιμες για να χαμογελάσουν και να φωτογραφηθούν! Φυσικά εμείς ως φυσιολογικές γυναίκες δεν έχουμε ούτε το χρόνο ούτε την πρόσβαση σε ένα ολόκληρο επιτελείο που να ασχολείται αποκλειστικά με το πόσο λαμπερά είναι τα μαλλιά μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κλέψουμε μερικά μυστικά που τους έχουν εκμυστηρευθεί οι μεγαλύτεροι beauty experts μεταξύ σαμπάνιας και επιδείξεων για να γνωρίσουμε τον πιο όμορφο εαυτό μας!

 

Επιδερμίδα:
«Μου αρέσει το φυσικό μαύρισμα», έχει δηλώσει η Βραζιλιάνα Alessandra Ambrosio και αυτό είναι λογικό μια που στη χώρα της ο ήλιος λάμπει συνεχώς, λίγο ή πολύ όπως και στην Ελλάδα. Το μυστικό της υγιή επιδερμίδα είναι ένα: κάθε μέρα το topmodel απλώνει προσεκτικά την ενυδατική κρέμα ημέρας με υψηλό δείκτη προστασία στο ντεκολτέ και στον λαιμό! Ένα επιπλέον έξυπνο tip για μαυρισμένο look προσφέρει η συνάδελφός της Adriana Lima: από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο αναμειγνύει λίγη πούδρα bronzer με την κρέμα ημέρας της για να αποκτά η επιδερμίδα φρέσκια και ροδοκόκκινη όψη όλο το χρόνο χωρίς την βλαβερή έκθεση στον ήλιο. Και τι κάνει η Isabeli Fontana για λαμπερό δέρμα; Αποφεύγει πάντα το πλύσιμο του προσώπου με νερό βρύσης και χρησιμοποιεί εμφιαλωμένο νερό για τον καθαρισμό!

 

8f9e63fbe93fbe011af9b18d1461e7edΜαλλιά:
Τα topmodels δεν ανησυχούν ποτέ για τα μαλλιά τους πριν από κάθε επίδειξη, φωτογράφηση ή επίσημο event, μια που οι καλύτεροι κομμωτές είναι στη διάθεσή τους. Τι συμβαίνει όμως στην καθημερινότητά τους; Ίσως να σας εκπλήξει αν μάθετε ότι η Gisele δεν διαθέτει ούτε μια βούρτσα στο σπίτι της, μια που ξεμπλέξει πάντα τα μακριά μαλλιά της.. με τα δάχτυλα! Αυτό το tip της έχουν δώσει οι καλύτεροι κομμωτές για να αποφεύγει το σπάσιμο και το ακολουθεί πιστά. Η Alessandra Ambrosio πάλι το καλοκαίρι έχει την δική της μέθοδο φροντίδας των μαλλιών μετά από μία ημέρα στον ήλιο: μοιράζει πρώτα το conditioner σε όλα τα μαλλιά, τα πλέκει σε μια πλεξούδα και αφήνει την λοσιόν να δράσει όλη μέρα. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, όπως δηλώνει!

Σώμα:
Εδώ το μυστικό των πανέμορφων κοριτσιών είναι ένα: γυμναστική και πάλι γυμναστική! Που βρίσκουν την όρεξη, απορείτε; Είναι απλό, επιλέγουν πάντα μια γυμναστική μακριά από βαρετά όργανα που να τις διασκεδάζει για να μην βαριούνται να την κάνουν. Η Gisele κάνει σερφ, η Alessandra Ambrosio παίζει βόλεϊ στην παραλία, κάνει γιόγκα ή μπαλέτο ανάλογα με την διάθεση, ενώ η Adriana Lima προτιμά το μποξ. Φυσικά όλες τους ακολουθούν ένα πρόγραμμα διατροφής γεμάτο με φρέσκα φρούτα, σαλάτες και πρωτεϊνη, και αυτό είναι εύκολο ειδικά τώρα το καλοκαίρι!

Δείτε εδώ το πρόγραμμα άσκησης του Αγγέλου της Victoria’s Secret, Adriana Lima:

You may also like