Τα νέα Neffos της TP-Link που μας εντυπωσίασαν…

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Neffos  παρουσίασε στη Διεθνή  Έκθεση IFA στο Βερολίνο  τα πιο πρόσφατα και εξελιγμένα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένου και του νέου smartphone NeffosP1 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προτζέκτορας ικανός να παρουσιάσει εικόνα 200 ιντσών.

Η ναυαρχίδα Neffos X9 συνδυάζει εκλεπτυσμένη κομψότητα και άψογη ποιότητα κατασκευής. Η αξιοσημείωτη χρηστικότητα και τα χαρακτηριστικά της βοηθούν την καθημερινή χρήση και προσφέρουν τον απόλυτο συνδυασμό μεταξύ ποιότητας και τιμής. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής Full View που εκτείνεται σε 5,99 ίντσες παράλληλα με στενά πλαίσια οθόνης, για τη μεγιστοποίηση του χώρου θέασης, χωρίς να μεγαλώνει το συνολικό μέγεθος του τηλεφώνου.

Συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, το X9 διαθέτει μια διπλή κάμερα προηγμένης τεχνολογίας στο πίσω μέρος, με αισθητήρες 13 και 5 megapixel που λειτουργούν παράλληλα για να παράγουν ποιοτικά πορτραίτα που διατηρούν το πρώτο πλάνο καθαρό και εστιασμένο, ενώ το φόντο ελαφρώς θολωμένο.

Η selfie κάμερα 8 megapixel στην κορυφή της οθόνης διαθέτει ένα ευρύ πεδίο θέασης για λήψη ομαδικών φωτογραφιών. Χάρη στην στενή συνεργασία της Neffos με την κορυφαία εταιρεία στο χώρο της επεξεργασίας εικόνας – ArcSoft, η συσκευή διαθέτει επίσης αλγόριθμους επεξεργασίας της εικόνας. Το Real-Time Beautify 10 επιπέδων που λειτουργεί με βάση τη τεχνητή νοημοσύνη (AI) δείχνει μια προεπισκόπηση των επιλογών καλλωπισμού που είναι διαθέσιμες για την κάμερα σε πραγματικό χρόνο.

Για πρόσθετη ασφάλεια, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή με την λειτουργία αναγνώρισης προσώπου μέσω της μπροστινής κάμερας, η οποία σαρώνει πάνω από εκατό διαφορετικά στοιχεία του προσώπου σας για να επαληθεύσει την ταυτότητα του χρήστη και να ξεκλειδώσει τη συσκευή. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη χάρη στη συνεργασία της Neffos με τη SenseTime, που θεωρείται η κορυφαία εταιρία τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο.

Παράλληλα, τα Neffos C9 και C9A εντυπωσιάζουν επίσης με τις μεγάλες οθόνες 18: 9 HD +, για εντυπωσιακές full screen εμπειρίες που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τον χρήστη. Η Neffos έχει επίσης εξοπλίσει και τις δύο συσκευές με κάμερες Softlight στο μπροστινό μέρος για να καταγράφει πρόσωπα με απόλυτη λεπτομέρεια τη νύχτα ή σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.

Όπως το X9, τα C9 και C9A διαθέτουν αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων (Fingerprint Sensor), καθώς και αναγνώριση προσώπου για γρήγορο και βολικό ξεκλείδωμα χρησιμοποιώντας την selfie κάμερα. Υποστηριζόμενα από την τελευταία τεχνολογία AI, τα C9 και C9A διαβάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου με απίστευτη ακρίβεια. Τα φίλτρα βελτιστοποίησης του πλάνου σε πραγματικό χρόνο ενσωματώνονται επίσης στο λογισμικό.

Τα Neffos X9 και C9A είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές με προτεινόμενη λιανική τιμή 179€ και 139€ αντίστοιχα, ενώ το C9 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα καταστήματα μέσα στον μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2018 με προτεινόμενη λιανική τιμή 159€. Και οι τρεις συσκευές έχουν σχεδιαστεί με στόχο να παρέχουν μια εμπειρία υψηλής ποιότητας στον χρήστη με προσιτές τιμές.

Η Neffos παρουσιάζει το πρωτοποριακό τηλέφωνο P1 με ενσωματωμένο προβολέα λέιζερ

Ντεμπούτο στην IFA 2018 έκανε το εντυπωσιακό P1 της Neffos, το οποίο διαθέτει laser projector που μπορεί να προβάλει σε υψηλή ανάλυση εικόνα μέχρι 200 ίντσες σε τοίχο ή σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.

Ο προτζέκτορας χρησιμοποιεί μικρο-ηλεκτρομηχανικό σύστημα, παρόμοιας τεχνολογίας με αυτή που χρησιμοποιεί ο αμερικάνικος στρατός. Τεχνολογία λέιζερ MEMS και φωτισμό δέσμης τριών χρωμάτων για να παράγει μια καθαρή εικόνα που ευθυγραμμίζεται αυτόματα με τον τοίχο ή την επιφάνεια προβολής, με όποιο τρόπο και αν τοποθετηθεί το τηλέφωνο.

Επειδή ο προτζέκτορας έχει σχεδιαστεί για να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, το Neffos P1 έχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας για να προβάλει εικόνα συνεχόμενα για έως και τέσσερις ώρες με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας, η οποία έχει ισχύ 4000mAh.

Σύντομα, οι καταναλωτές μπορούν να περιμένουν ακόμα περισσότερα καινοτόμα προϊόντα από τη Neffos για το 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και ακολουθήστε το Neffos στο Facebook .

You may also like