Τα νέα trends θέλουν καλογυμνασμένα πόδια

Ένας από τους βασικούς λόγους που οι γυναίκες λατρεύουν τα τακούνια, είναι επειδή τις κάνουν να δείχνουν ψηλότερες αλλά και επειδή αδυνατίζουν με κάποιο μαγικό τρόπο τα πόδια!! Οι Ανοιξιάτικες/Καλοκαιρινές κολεξιόν όμως, δυστυχώς αναμένεται να φέρουν τα πάνω κάτω στο μέχρι τώρα στυλ μας. Η είδηση θα σας σοκάρει σίγουρα, καθώς το The K-magazine οφείλει να σας ενημερώσει πως από εδώ και στο εξής για να δείχνουν τα πόδια σας πιο αδύνατα, πρέπει να τα γυμνάσετε!!!
a

Μεγάλοι οίκοι μόδας στο εξωτερικό, όπως οι Marc Jacobs, Chloe, Marni, Celine, Miu Miu και πολλοί πολλοί άλλοι, λάνσαραν μίνι φορέματα, τα οποία συνδύασαν αποκλειστικά σχεδόν με φλατ παπούτσια, ή γοβάκια με ελάχιστο τακούνι.
Η Mary Helen Bowers, γνωστή fitness expert μας δίνει τη λύση, που δεν είναι άλλη από τον χορό! Ο χορός μπορεί εύκολα να μετατρέψει ένα σχετικά αγύμναστο σώμα σε ένα σώμα που η κάθε γυναίκα θα ζήλευε. Το πόσο γρήγορα θα θέλετε να έχετε αποτελέσματα είναι φυσικά θέμα μαθηματικών πλέον, δηλαδή πόσες ώρες θα είστε διατεθιμένοι να … χορεύετε και να εξασκείστε.

‘Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως το ωραίο σώμα είναι θέμα γενετικής αλλά η σωστή προσέγγιση μπορεί να αλλάξει το σχήμα του’, τονίζει η διάσημη γυμνάστρια.
aa

Άλλοι γυμναστές τόνισαν πως τα καθίσματα είναι θαυματουργά και δημιουργούν υπέροχους γλουτούς μέσα σε ελάχιστο διάστημα. Μπορείτε και εσείς να κάνετε 3 σετ των 10 καθισμάτων. Δοκιμάστε το και σίγουρα το καλοκαίρι θα μπορείτε άνετα να φορέσετε όλα τις νέες τάσεις άφοβα.

You may also like